Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εκκενώνονται οικισμοί στον Έβρο λόγω φωτιάς

- Advertisement -

Εκκενώνονται σπίτια στον Έβρο εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που έχει ξεσπάσει στην περιοχή. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η εκκένωση των οικισμών Κοίλα και Μελία…

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση και 10 πυροσβέστες, με 5 οχήματα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη προσπαθούν να τη θέσουν υπό έλεγχο. Η φωτιά δεν απειλεί το δάσος της Δαδιάς, καθώς η κατεύθυνση του ανέμου είναι αντίθετη προς αυτό.

Υπό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην περιοχή Πράσινος Λόφος στην Βραυρώνα Αττικής.

Η φωτιά ξέσπασε στο ύψος του ξενοδοχείου Μάρε Νόστρουμ, ωστόσο δεν απειλήθηκαν ιδιοκτησίες. Για την πλήρη κατάσβεσή της συνεχίζουν να επιχειρούν 50 πυροσβέστες, με 19 οχήματα και ένα ελικόπτερο της πυροσβεστικής.

Στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας επιχειρούν 12 πυροσβέστες, με 5 οχήματα, 6 άτομα πεζοπόρο, ένα ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη, σε φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση.

Σε εξέλιξη, εξάλλου, είναι από χθες και τα μέτωπα στην Κορπή Βόνιτσας και στην περιοχή Στάνος Αμφιλοχίας, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν το έργο της κατάσβεσης.

cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog