Αγαπητοί Φίλοι,

Σήμερα στα γραφεία του συλλόγου η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης έστειλε έγγραφο που καλεί την ομάδα μας, ως επιλαχούσα ομάδα της Α2, να αντικαταστήσει την θέση της ομάδας των Βριλησσίων που λόγο οικονομικών δυσχερειών αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Α1…

 

Η επιθυμία μας να συμμετέχουμε στην υψηλότερη κατηγορία είναι πολύ μεγάλη.
Τα οικονομικά προβλήματα της φετινής χρονιάς είναι πολλαπλά και στον σύλλογο αλλά και στην ίδια την κοινωνία μας.
Λόγο της έκτακτης κατάστασης ζητάμε και επίσημα την δική σας βοήθεια.
Εάν πιστεύετε ότι η όποια δική σας βοήθεια είναι αρκετή για να  σταθεί η ομάδα μας στην υψηλότερη κατηγορία της Α1 θα ήταν χρήσιμη και απαραίτητη. Τηλεοπτικά η κατηγορία καλύπτεται από το Sport+. Πρέπει να μαζέψουμε… φασούλι το φασούλι, 15.000 ευρώ για τις μετακινήσεις της ομάδας σε όλη την Ελλάδα.
Περιμένουμε την όποια θετική απάντησή σας για να απαντήσουμε θετικά και εμείς..
Εκτός από το οικονομικό, σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μας βάλετε στο ‘’πρόγραμμά σας’’ και να βρισκόσαστε κοντά μας στο γήπεδο μας είτε είμαστε στην Α1 είτε στην Α2.
Η δύναμη που αντλεί η ομάδα μας από την δική σας παρουσία στο γήπεδο όπως και στο χειροκρότημα σας δεν εξαργυρώνεται με όσα μηδενικά και να βάλεις.
 
Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
Η Ομάδα σας.
 
Υ.γ.
Μπορεί να βρεθούν και 15 φίλοι από 1000€ και να καλυφθεί το ποσό. Είναι και μια καλή ευκαιρία για να δημιουργηθεί στην ομάδα μας μια λαϊκή βάση από την κοινωνία μας.
Υ.γ.
Ο χρονικός περιορισμός είναι μεγάλος. Θα ήθελα εάν υπάρχει ενδιαφέρον από εσάς ή από κάποιον φίλο σας, για να μας υποστηρίξει ως ομάδα θα ήθελα να γίνει άμεσα.
Σας ευχαριστούμε και πάλι από την καρδιά μας!!!