Συνάντηση με τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, θα έχουν σε λίγη ώρα τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για τα χημικά στο Σουσάκι στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος στην Αθήνα (Ιπποκράτους 22)…

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog, την συνάντηση αυτή, θα παρευρεθούν και ο δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, ενώ επίσης το παρόν θα δώσουν και οι Γιώργος Γκιώνης, Παύλος Παύλου και Γιώργος Πετρίτσης. Ο Μιχάλης Καρχιμάκης, άκουσε τους προβληματισμούς της Επιτροπής Αγώνα για τα χημικά στο Σουσάκι, στην πρόσφατη Παμπελοποννησιακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ και εξέφρασε την επιθυμία να ενημερωθεί προσωπικά για το θέμα, ώστε να έχει ιδία άποψη.

Τα μέλη της επιτροπής αγώνα που θα δώσουν το παρόν στην Ιπποκράτους, μετά από συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους είναι οι κ.κ.: Κωνσταντής Άρης, Κοκκινέλης Στρατής, Βαφιάς Θεόδωρος, Παπαγεωργίου Γιώργος, Μενέλαος Μενελάου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της επιτροπής Αγώνα για τα χημικά στο Σουσάκι, είχαν χθες Πέμπτη συνάντηση με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία κ. Νίκο Πετρόπουλο, ο οποίος μεσολάβησε για να γίνει το ραντεβού με τον Μιχάλη Καρχιμάκη.