Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Nέος διοικητής του Ι.Κ.Α. Κορινθίας ο Μάριος Σταματάκης

- Advertisement -

Νέος διευθυντής του Ι.Κ.Α. στη περιοχή της Κορίνθου αναλαμβάνει ο ορθοπεδικός χειρουργός – τραυματολόγος – και διδάκτωρ της ορθοπεδικής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Μάριος Β. Σταματάκης…

Με εισήγηση του διοικητή του Ι.Κ.Α. κ. Σπυρόπουλου, και τη σύμφωνη γνώμη του υπουργού άμυνας κ. Μπέγλίτη, η κυβέρνηση αποφάσισε να ορίσει τον κ. Σταματάκη, διευθυντής του Ι.Κ.Α. Κορινθίας, ελπίζοντάς στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του πολύπαθου οργανισμού, το οικονομικό και υπαλληλικό «μάζεμα», που τόσο ανάγκη έχει το Ι.Κ.Α.

Ο νέος διευθυντής , είναι νέος, οξυδερκής, ταλαντούχος, γνωστός ιατρός με έδρα το Λουτράκι. Εχει μεγάλη κοινωνική προσφορά στο νομό κορινθίας και όχι μόνο, καθώς επίσης και πολλές αναγνωρίσεις στον τομέα των οργανισμών, πολιτιστικών και πολιτισμικών δραστηριοτήτων και αυτών σε επίπεδα αθλητικών γεγονότων.

Ο νέος διευθυντής αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά του μετά τη λήξη της θητείας του κ. Πρωτονοτάριου ή την άμεση παραίτηση του τελευταίου.

Ευχή να ανταπεξέλθει στις τεράστιες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει.

fresh-press.gr

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι απορίας άξιο πως το σκληρό ΠΑΣΟΚ επέλεξε ένα στέλεχος της Ν.Δ να κάνει διευθυντή, ή μήπως ο κύριος Σταματάκης άλλαξε στρατόπεδο και έχω χάσει επεισόδια? Μήπως είναι κι αυτός ένας ακόμη ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος)?

  2. s-spinos:

    μάλλον θα πρόκειται και για συναίνεση στη βάση της κοινωνικής
    πυραμίδας,αφού η συναίνεση στην κορυφή της είναι τετελεσμένη.

  3. Προφανώς ο άνθρωπος ως γιατρός θα γίνει Δ/ντής των ιατρείων του ΙΚΑ στην Κόρινθο. Όσο για τη συναίνεση, δικαιολογείται εξαιτίας της πρόσφατης καθόδου και της εκλογής του ως Δημοτικός Σύμβουλος σε καλή σειρά, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με τον Πνευματικό στην Κόρινθο και την άριστη σχέση του τελευταίου με τον πολυαγαπημένο μας Κορίνθιο Υπουργό. Είδατε τί μπορεί να καταφέρει κανείς με μια απλή μεταδημότευση;Είναι απλά τα πράγματα…

  4. ο συγκεκριμένος γιατρός παρότι νεοδημοκράτης παγίδευσε και κατήγγειλε υπάλληλο του ΙΚΑ στην Αθήνα με ένα ματσάκι πεντοχίλιαρα (για τη θεσούλα που κατέχει στο ΙΚΑ) και γι'αυτό το σκοπό τον συνεχάρη ο ίδιος ο Σημίτης. Από τότε φαίνεται του καλάρεσε στο περιβάλλον πασοκ, ξέχασε και τον κολλητό του συμπατριώτη, φίλο και συναγωνιστή στο κόμμα Πατρινό βουλευτή Αρη Σπηλιωτόπουλο και όδευσε προς το πασοκ και ιδού τα οφέλη. Έτσι διαμορφώνονται οι ιδεολογίες φίλε 11:32. Πάντα με γνώμονα …………. το κοινό καλο…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog