Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Η ζωή της άλλης”… Συναρπαστικός ο 3ος κύκλος !

- Advertisement -

Ιντριγκες, πάθη, έρωτες, μοιραία…
μυστικά, σατανικά σχέδια και συνεχείς ανατροπές. Αυτή είναι η συνταγή σύμφωνα με την οποία ετοιμάζονται τα ολοκαίνουργια επεισόδια της καθημερινής σειράς του Mega “Η ζωή της άλλης”. Αλλωστε, ως γνωστόν, συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις και έτσι οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού εννοείται πως θα την ακολουθήσουν ευλαβικά και για τρίτη σεζόν.

Ετσι, η αγωνία σε αυτόν τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς που θα ξεκινήσει τον Οκτώβρη, αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο, με τη ραδιούργα “Ξένια” να βάζει σκοπό της ζωής της να καταστρέψει μια για πάντα την οικογένεια “Καλλιφατίδη” και την “Κάτια”, όπως επίσης την “Ελπίδα”. Μάλιστα, προκειμένου να τα καταφέρει και να κάνει αυτήν τη φορά όντως πραγματικότητα τα σατανικά σχέδιά της, αποφασίζει να κάνει υποχείριό της τον “Σήφη”. Πώς θα το καταφέρει αυτό; Εχοντας για όπλο της τον… έρωτα !
Η “Ξένια” θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να… αποπλανήσει τον “Σήφη” και τελικά θα τα καταφέρει. Το ειδύλλιό τους ξεκινά έπειτα από ένα ρομαντικό δείπνο. Η ωραία ατμόσφαιρα, όμως, καταστρέφεται όταν ο πάμπλουτος επιχειρηματίας παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Εκεί αναλαμβάνει τη φροντίδα του ο “Σωτήρης”, ενώ η “Ξένια” αποφασίζει να μην τον αφήσει λεπτό μόνο του και να σταθεί στο πλάι του, προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις και να τον… πείσει για το ενδιαφέρον της. Το πότε η “Ξένια” και ο “Σήφης” θα γίνουν ζευγάρι, είναι μόνο ζήτημα χρόνου. Στη συνέχεια προσπαθεί να πείσει τον αγαπημένο της να διεκδικήσει την εξαγορά του catering “Καλλιφατίδη”, προκειμένου να πάρει την επιχείρηση της “Κάτιας” μέσα από τα χέρια της και να αναλάβει η ίδια τη διεύθυνσή της.
Φυσικά από το στόχαστρο της “Ξένιας” δεν λείπει και η “Ελπίδα”, η οποία ταυτοχρόνως θα έχει και πολλά μπλεξίματα συναισθηματικού επιπέδου, μια και όπως έχουμε δει ήδη από πέρσι, δεν μπορεί να καταλήξει για το πού θέλει τελικά να δώσει την καρδιά της. Στον “Αλέξη” ή στον “Χάρη”. Το ερώτημα αυτό, όμως, γρήγορα θα απαντηθεί όταν η “Ελπίδα” μάθει από τη “Στέλλα” πως της έκανε πρόταση γάμου ο “Αλέξης”. Η είδηση αυτή πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία και η “Ελπίδα” αποφασίζει να αφοσιωθεί στη σχέση της με τον “Χάρη”.
Ομως, ο “Αλέξης” έχει άλλα σχέδια, αφού δεν σταματά στιγμή να την πολιορκεί. Μία πολιορκία στην οποία η “Ελπίδα” δεν τα καταφέρνει να αντισταθεί με επιτυχία και έτσι μία παράνομη, θυελλώδης σχέση ξεκινά.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά; Σε αυτό τον τελευταίο κύκλο επεισοδίων της “Ζωή της άλλης” ?όπου η αυλαία αναμένεται να πέσει κάπου εκεί γύρω στις γιορτές, θα βγει στο φως ύστερα απο πολλά χρόνια κι ένα μεγάλο μυστικό που έκρυβε ο “Πέτρος”, ο άνδρας της “Κάτιας”, όπως επίσης το ποια ακριβώς είναι η σχέση του με την “Ξένια”.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog