Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κύριε Λογοθέτη: “Η άγνοια του κινδύνου είναι πρόξενος θράσους και όχι θάρρους”

- Advertisement -

                 Η άγνοια του κινδύνου είναι πρόξενος θράσους και όχι  θάρρους.    Και λέμε τούτο διότι πως αλλιώς να εξηγήσουμε την στάση σας στην υπόθεση της διάθεσης για 40 ημέρες εκ μέρους της σχολής Μηχανικού του ειδικού πρωοθητηρα D7 για την καθαρισμό και συντήρηση κυρίως  των μη προσπελάσιμων δασικών δρόμων και ειδικά στην ευρύτερη ακαφτη  μοναδικής ομορφιάς  παραλιακή δασική έκταση της  γενετειρο σας ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ …

               Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι επειδή το έργο αυτό οφειλετο στην προηγούμενη δημοτική αρχή του Κου Γκιώνη ο οποίος είχε εξασφαλίσει όλες τις απαιτούμενες άδειες και κυρίως από το Δασαρχείο Κορίνθου και για την επίτευξη του οποίου συνεργάστηκε και κόπιασε επί πολλές μέρες η τεχνική υπηρεσία του Δήμου σε συνεργασία με τον κυνηγετικό σύλλογο ο οποίος διαθέτει εκ των πραγμάτων μοναδική γνώση επι του πεδίου και   ο πρόεδρος του υπήρξε Δημοτικός σύμβουλος του Κου Γκιώνη .
               Εσείς από την θέση του Δημάρχου το εξτρέψατε των σκοπών του για προεκλογικές σας δεσμεύσεις και υποσχέσεις και επισκευάσατε αγροτικούς και μόνο δρόμους στην Φλυτζάζα και στο Σέλκι καθώς και διάνοιξη (ευτυχώς λίγων) ιδιωτικών δρόμων!!!!!!
               Με   την   αλόγιστη  και ανεύθυνη καθοδήγηση του Προωθητηρα  από τον εξωθεσμικό τοποτηρητή σας ξοδέψατε τις 40 ημέρες που είχε διατεθεί το μηχάνημα και με την αποχώρηση του υπογράψατε την παραμονή της παραλιακής δασικής  ζώνης της Περαχωρας-Πισσίων στο ΚΟΚΚΙΝΟ.
                Εδω θέλουμε να μας απαντήσετε εάν και εφόσον γνωρίζετε η έστω από τους επιλεχθέντες συνεργάτες σας(διότι αναγνωρίζουμε ότι δεν είναι δυνατόν αλλά ούτε οφείλεται να γνωρίζετε τα πάντα )
γνωρίζετε την δασική  θέση Νησί στο Σχοινο? που βρίσκεται ?πόσα στρέμματα είναι? εάν ναι τότε θα θέλαμε να μας πείτε σε περίπτωση φωτιάς θα μπορέσουν τα πυροσβεστικά οχήματα να πλησιάσουν ?
                Πληροφοριακά σας λέμε ότι η πρόσβαση στην εν λόγω θέση είχε προβλεφθεί στην αδειοδοτηση του Δασαρχείου και την εν λόγω θέση ο σύλλογος μας είχε επιλέξει και έχει  κατασκευάσει μετά την συνένωση (1998) πυροφυλακειο και το οποίο λειτούργησε τις θερινές περιόδους αδιάλειπτα εώς πριν αναλάβετε τα καθηκοντας σας ως Δημάρχου.
                Εξάλλου κανένα πυροφυλάκειο δεν λειτουργεί επι θητεία σας ούτε ένα ευρώ δεν διαθέσατε  για να εκτελέσετε ως δήμος πυρασφάλεια.
               Επίσης  τραγικό και επικίνδυνο Κε Λογοθέτη Κε Δήμαρχε  είναι ότι η φετινή επιχορήγηση στο Δήμο από το υπουργείο για την πολιτική προστασία ύψους 60.000 € την διαθέσατε σε προεκλογικές σας υποσχέσεις .
                Σας προκαλούμε να δημοσιοποιήσετε τα 4 χρόνια δημαρχίας Γκιώνη πόσα ευρώ έλαβε ο δήμος απο την πολιτική προστασία και που διατέθηκαν όπου λόγω είχε ο πρόεδρος του συλλόγου Θυμής Μιχάλης με την ιδιότητα του Δημοτικού συμβούλου.
                Σας καλούμε στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο να διαβάσετε το έγγραφο της πυροσβεστικής υπηρεσίας  ποιους δρόμους σας ζητούσε να επισκευάσατε εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.
                 Σας καλούμε να ενημερώσετε το δημοτικό συμβούλιο πως τα δυο πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου από τα Πισσια βρέθηκαν στο Σχοινο? ποιοι τα χειρίζονται? εάν ο(οι) χειριστές γνωρίζουν να τα λειτουργήσουν ως πυροσβεστικά? γιατί εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους και ειδικά το ένα λεηλατήθηκε αφού το καπό του εδώ και τρεις εβδομάδες είναι ανοικτό.
Κε Λογοθέτη
                    είμαστε απέναντι σας διότι αφήσατε τον φυσικό πλούτο στο χέρι του Θεού και θα μας βρίσκεται πάντα απέναντι σας σε ενέργειες  που είναι σε βάρος και θέτουν σε κίνδυνο την προστασία και διαχείριση του δασικού πλούτου των Γερανείων Κε Δήμαρχε από τα 29.383 χιλιόμετρα που προέβλεπε η αδειοδότηση καταφέραμε να γίνουν μόνο 4.500 και αυτό συνέβη διότι δεν αναληφθήκατε ότι είχαν ξεκινήσει οι εργασίες διαφορετικά ούτε και αυτά θα γίνονταν.
                  Απευχόμαστε το μοιραίο μιας φωτιάς στην πρόσοψη της πόλεως του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Έκταση η οποία ανάκαμψε μετά από 23 χρόνια!! και πλέον το νότιο τμήμα των Γερανείων  τα δυο τελευταία χρόνια  οπτικά  είναι πράσινο. Δεν δώσατε την ευκαιρία να επισκευαστούν οι δυο από τις τρεις  (μοναδικές ) προσβάσεις  τις πρόσοψης  που αδειοδοτήθηκαν από το Δασαρχείο. Ευχόμαστε το Μακρυπλαϊ- η πρόσοψη της ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ και των ΠΙΣΣΊΩΝ- η Βουλιαγμένη η Στερνα η Μυλοκοπη η Σκαλωσια ο Στραβας ο Σχοινος η (πονεμένη ) Μαυρολιμνη  να μείνουν ακαφτες.
                  Τέλος Κε Δήμαρχε οι προκάτοχοι σας ποτέ δεν άφησαν το τόπο τόσο εκτεθειμένο  ο κος Γιωτάκης με τις δυνατότητες της εποχής κατάφερε την τελευταία τετραετία του  να ξεκινήσει την πρόληψη  ο κος Παύλου στην 12έτη θητεία του ούτε ένα χρόνο!! δεν διανοήθηκε να μην κάνει ως Δήμος πρόληψη ο δε κος Γκιώνης ξεπέρασε τα ελληνικά δεδομένα στον τομέα αυτό και κατάφερε ενώ η Ελλάδα επί δυο έτη 2007-2008 γνώρισε πρωτοφανή καταστροφή και καιγόταν από άκρου σε άκρο  (Πελλοπονησος-Κόρινθος-Αθηνα) στον Δήμο του να μην καεί ούτε ένας πεύκος .
                  Εσείς Κε Λογοθέτη
                   ενω η Ελλάδα τέτοια εποχή με τέτοιους ανέμους που επικρατούν καίγεται εσεις        τι κανατε? ΤΙΠΟΤΑ
Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΜΌΝΟ ΑΥΤΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΈΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ
Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΥΜΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ «ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ»
Λ.ΚΑΤΣΩΝΗ 4 ΛΟΥΤΡΑΚΙ Τ.Κ 20300
ΤΗΛ.ΦΑΞ. 27440-65388 ΚΙΝ:694 5757383
E-MAIL kyngerania@hotmail.gr- http://www.kyngerania.gr

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. poly kalh h kinhsh na ftaksei h sxolh mhxanikoy toys dromoys. alla dustuxous h psifothiria k oi paretiseis ekanan ton (kyrio) logotheti na xasei thn mpala!!! k dystyxos kati polu kalo pou phge na kanei to katastrepse teleios….. kalo proeklogiko agona k prosexte mhn paretithoun ta mpoumpoukia sas……….

  2. απλέ πολίτη,επεισή είναι κρίμα να μην εγκριθεί όλο αυτό το κείμενο που έγραψες,θα σε παρακαλούσα να το ξανατσεκάρεις και να αφαιρέσεις τους χαρακτηρισμούς,ώστε να μπορέσω να το δημοσιεύσω…ευχαριστώ…

  3. Ωραία αναφέρεστε στις ευθύνες των άλλων. Τις δικές σας όμως τις κρύβετε. Την δική σας ολιγωρία την αποσιωπείται. Την δική σας ανικανότητα να επέμβετε άμεσα την ΚΡΥΒΕΤΑΙ επιμελώς για τις δικές σας προεκλογικές σας δεσμεύσεις έναντι των συνεργατών σας.
    Αλλά η αγάπη για το περιβάλλον είναι συνδεδεμένη με το πόσα παίρνεται για να λειτουργείται ως σύλλογος και ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ τους δάσους. Δεν επιχορηγείται επίσημα ο σύλλογος αλλά τα παίρνατε μια χαρά από την πρώην ΔΑΕΤ χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα που πάνε τα χρήματα και που δίνονται. Παρουσιάζατε ΕΡΓΟ με καλό συντονισμό αλλά δεν έλεγχε κανείς. Με εργαλείο την ΔΑΕΤ προσλαμβάνατε τα νέα παιδιά για πυρασφάλεια. Όμως τι κάνατε για να προετοιμάσετε τον Δήμο για την νέα εποχή; Εποχικούς προσλαμβάνατε γιατί αυτό σας έδινε ο νόμος να κάνετε. Τώρα όμως;
    Για πες μας Κε Θυμή πώς να προσλάβει ο Δήμος νέα παιδιά για την πυρασφάλεια;
    Για πές μας Κε Θυμή πώς να εγκριθούν οι ‘’δικοί σας’’ για να εργαστούν στον δήμο μας και με ποιο καθεστώς; Αλλά η αγάπη σας είναι συνυφασμένη με τις δημοτικές αρχές που σας έκαναν τα χατίρια για να προβάλετε το έργο του Συλλόγου. Με τα χρήματα των πολιτών του δήμου ο Κυνηγετικός έκανε …ΕΡΓΟ προστασίας του Δασικού μας Πλούτου.(Δημοτικός Σύμβουλος με Παύλου και Γκιώνη ήσασταν Κε Θυμή. )
    Τι να την κάνω τέτοια αγάπη!!!!!
    Όλοι στο φέρε φέρε φέρε φέρε είστε. Και παρακαλάτε να γίνει μια φωτιά για να βρείτε ευκαιρία να αναδείξετε στον κόσμο της ανιδιοτελή αγάπη σας για το ΔΑΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.
    Αλήθεια πιστεύεται ότι με την διάνοιξη των δρόμων… σε τέτοιο πυκνό δάσος, μπορεί να γίνει κατάσβεση απο τα απαρχαιωμένα σαράβαλα που έχει ο σύλλογός σας και ο Δήμος μας; Να γίνει διάνοιξη των οδών για την καλύτερη και πιο εύκολη πρόσβαση σε κάποια σημεία του Δήμου μας το καταλαβαίνω. Αλλά να ανοιχτούν εκ νέου μέσα στο ΔΑΣΟΣ νέοι δρόμοι για την πυρόσβεση δεν το καταλαβαίνω. Για να έχει λειτουργικότητα η αντιπυρική προστασία πρέπει να είναι τουλάχιστον 50 μέτρα πλάτος. Αυτό θέλατε; Μάλλον όχι.
    Τα αυτοκίνητα σας είναι για χορτολιβαδικές εκτάσεις και για βοηθητικά των πυροσβεστικών οχημάτων της πυροσβεστικής με μεγάλη επιτυχία. Αλλά να πάνε σε τέτοια δασική πυκνότητα να σβήσουν τη φωτιά;;; θα καείτε σαν τα ποντίκια. (στην πρόσφατη φωτιά στην Σκάρπα… κάηκε υπερσύχρονο πυροσβεστικό όχημα της υπηρεσίας από ΕΝΑ λάθος χειρισμό του οδηγού. Φαντάσου!!! Η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση. Όπως γινόταν μέχρι τώρα. Τι προτείνεται Κε Θυμή; Εθελοντικά ή με αμοιβή; Η συμμετοχή των ανθρώπων που αγαπούν τα ΔΑΣΗ ΜΑΣ;Και απο που θα βρεθουν οι πόροι.Δημοτικός Σύμβουλος ήσασταν.Δε πρέπει να ξέρετε;)
    Εαν σε τέτοιο δάσος δεν επέμβουν απο αέρα τα αεροπλάνα δεν μπορεί να σβήσει καμία φωτιά σε τόσο πλούσιο και παρθένο δάσος.
    Και γιατί να κάνεις δρόμους μέσα σε αγνή και παρθένα δασική έκταση;
    Για να έχουν πρόσβαση και οι εμπρηστές; Για να έχουν πρόσβαση οι καταπατητές;
    Τι κάνατε εσείς Κε Θυμή; Για τα παράνομα μέσα στο δάσος σπίτια που φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια; ΤΙΠΟΤΑ. Για κοιτάξτε προς ΣΤΕΡΝΑ… ΜΥΛΟΚΟΠΗ..ΣΧΟΙΝΟ.. ΣΚΑΛΩΣΙΑ.. ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟ.. ΠΕΤΡΙΤΑ.. ΚΟΥΝΙΖΕΣ ..και πόσες άλλες περιοχές.
    Κοιτάξτε την καμπούρα σας και κατεβάστε λίγο το κεφάλι. Η έπαρση δεν κάνει καλό.
    Και βρείτε με άλλον τρόπο να δείξετε την αγάπη σας. Η αυτοκριτική κάνει καλό.

  4. Υ.γ.
    Όσο για την όποια απόκλιση του Μηχανήματος από τον αρχικό σχεδιασμό οι ευθύνες βαραίνουν και εσάς Κε Θυμή που το βλέπατε και δεν μιλήσατε την ώρα που έπρεπε, προφανώς βαραίνουν τον υπεύθυνο του Δήμου που ήταν παρών όπως και του Δασαρχείου.
    Υ.γ.2
    Μπράβο σας για την ενασχόληση σας τόσα χρόνια με την προστασία του Δάσους τόσα χρόνια. Μην το πολιτικοποιείται το θέμα γιατί … δεν είναι θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης το θέμα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. Αντίθετα ΕΣΕΙΣ θα έπρεπε να είστε η αιτία εκείνη που θα σκύψουν όλοι επάνω στο πρόβλημα και όχι να τους χωρίζεται με πολιτικά κριτήρια.
    Υ.γ.
    Αντί για καρναβάλι και τόσα χρήματα που έχουν ξοδευτεί τόσα χρόνια και νέο εξοπλισμό θα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερη υπηρεσίες ως Δήμος, και ως σύλλογος θα είχατε για την προστασία του ΔΑΣΟΥΣ.
    Καλύτερα θα ήταν να επενδύσει ο κάθε χορηγός σε κάτι πιο ουσιαστικό στον Δήμο μας για την καλύτερη λειτουργία του. Ασθενοφόρα… Μηχανές Πυροπροστασίας… Σκάφος περισυλλογής σκουπιδιών.. Περιπολικά… Απορριμματοφόρα και πόσα άλλα. Αλλά ποιος το προγραμμάτισε; Ποιος το αναλογίστηκε;
    ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ. (60000 ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΥ… ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ… ΣΤΟΝ ΡΟΥΒΑ… ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΕΙΞΕ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΠΗΞΕ …ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ… ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ..1000 ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ… ΜΕ 50 ΑΤΟΜΑ.)

    Ενας Απλός Πολίτης..

  5. ΔΥΟ ΚΟΥΒΈΝΤΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΌ ΓΙΑΤΊ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΤΑΙ ΣΉΜΕΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΈΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ ΣΟΥ ΑΠΛΕ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΉ ΠΟΛΊΤΗ!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΦΌΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΏΣΕΙΣ ΚΆΠΟΙΟ ΣΧΌΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΊΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΏΣΗ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΠΟΥ ΈΧΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΉ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΌΣ ΣΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΊΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.ΜΕΡΙΚΌΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΈΝΗ,ΜΕΡΙΚΟΣ ΑΛΗΘΉ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΌΣ ΣΧΕΤΙΚΉ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΆΤΣΩ ΝΑ ΑΝΑΛΎΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΊΒΕΙΕΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΊΝΟΣ ΠΟΥ ΘΊΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΕΝΥΠΌΓΡΑΦΑ ΕΊΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΎΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΌΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΑΜΦΙΒΆΛΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΑΤΉΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΕ ΠΕΥΚΟΒΕΛΟΝΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΊΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΎΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΤΟΝ (ΣΥΝΤΡΌΦΩΝ) ΣΟΥ.-

    pomlapi

    Υ.Γ .Ο ΘΥΜΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΌΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΒΛΈΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ!!!!!(ΕΚΤΕΘΗΚΑΤΕ ΌΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΆΜΕΝΟΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!

    pomlapi

  6. Η μάσκα του απλού πολίτη έχει πέσει καιρό……
    Σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα ο ρόλος του, που τόσο περίτεχνα προσπαθούσε να αποκρύψει.
    Οι παρεμβάσεις του τελικά, έχουν μοναδικό σκοπό τον αποπροσανατολισμό από τα σοβαρά και τα ουσιώδη.
    Η ατέρμονη προσπάθειά του είναι να αμβλύνει τις γωνίες της ανικανότητας της δημοτικής αρχής.
    Όσον αφορά την ταμπακέρα κουβέντα.
    Το στρατιωτικό μηχάνημα χρησιμοποιήθηκε ή όχι για πολιτικά ρουσφέτια??
    Αυτό είναι το θέμα και όχι το πόσο μεγάλη είναι η αγάπη του κου Θυμή για το περιβάλλον.
    Η δημοτική αρχή Γκιώνη εξάλλου έδειξε εμπράκτως το ενδιαφέρον της για την προστασία του περιβάλλοντος( πυροσβεστικός σταθμός Περαχώρας,συνεργασία με το ΚΑΠΕ κτλ)
    Οι νουθεσίες σου λοιπόν απλέ πολίτη σ'αυτούς που τις χρειάζονται,σ'αυτούς που προεκλογικά δήλωναν δεξιά και αριστερά πως ήταν έτοιμοι να μας διοικήσουν.
    Και να που φτάσαμε………ο δήμος μας ακυβέρνητο καράβι……….

    ΥΓ
    Γιατί κουράζεσαι να γράφεις με διπλοβάρδιες και δεν τα λες κατευθείαν στον πολιτικό σου προϊστάμενο να τα πει στο δημοτικό συμβούλιο????

  7. Για μια ακόμη φορά στεκόσαστε επιδερμικά και αυστηρά κομματικά.
    Τι να κάνω βρε pomlapi… δεν ακολουθώ αυστηρά το πολιτικό πρωτόκολλο. Σε ευχαριστώ για την διόρθωση αλλά ότι ήταν στενός συνεργάτης του Παύλου για ένα χρονικό διάστημα δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις για την προστασία του Δάσους και ότι έχει να κάνει με αυτό. Μάσκα δεν υπάρχει από την πλευρά μου κάτι που γνωρίζεται πάρα πολύ καλά ΕΣΕΙΣ,και πώς την χρησιμοποιείται κατά το δοκούν. Αγαπώ τον τόπο μου και όποιος εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση θα τον χειροκροτώ και δεν θα φοβάμαι να το γράψω μην τυχόν και θίξει κάποιους ή μήπως βγάλετε συμπεράσματα. Ελεύθεροι είμαστε και εκφράζουμε την άποψη μας με την βοήθεια των παιδιών του blog.
    Δεν έθιξα τον Κο Θυμή αλλά του υπέδειξα ότι πρώτα από όλα οι ευθύνες βαραίνουν τον ίδιο ή τον εκπρόσωπο του συλλόγου που ήταν παρών όταν γινόταν η λοξοδρόμηση. Θα μπορούσε να το σταματήσει αμέσως με την ουσιαστική του παρέμβαση στους αρμοδίους και όχι εκ των υστέρων με δελτία τύπου. Το κακό είναι ότι με την λοξοδρόμηση είναι ότι δεν επετεύχθη η διάνοιξη των δρόμων της περιοχής. Διάνοιξη εν νέου δρόμων εντός παρθένων και πυκνόφυτων δασών στην περιοχή μας είμαι επιφυλακτικός με πρόσχημα την προστασία του. Εγώ ξέρω ότι όπου υπάρχει δρόμος και αυτοκίνητο επέρχεται αργά ή γρήγορα η καταστροφή.
    Η δουλειά του συλλόγου και των παιδιών στην προληπτική φύλαξη και με την καθημερινή εποπτεία του Δασικού μας πλούτου ήταν ότι καλύτερο. Και η προσπάθεια τους αυτή είναι παράδειγμα προς μίμηση. Εθελοντικά όμως… θα μπορέσει να γίνει; Ερωτώ; Μπορεί να υπάρξει τέτοια βάση ανθρώπων που εθελοντικά θα μπορούν να βοηθήσουν τον Δήμο μας; Θεωρώ όμως ότι τα νέα δεδομένα είναι προς την αναίρεση των δυνατοτήτων αυτών αφού τα οικονομικά στοιχεία της ίδιας μας της χώρας αλλά και η πρακτική των προσλήψεων είναι ασφυκτικά αργή και δυσκοίλια.
    Είπε ποτέ κανείς τίποτα για την προσπάθεια αυτή που επικεφαλής ήταν ο Κος Θυμής; Άρα δεν είναι μόνο τα χρήματα αλλά ο σχεδιασμός και η δυνατότητα να μπορείς να βλέπεις λίγο μακροπρόθεσμα και όχι κοντόφθαλμα.
    Όλοι του βγάζουν το καπέλο. Η πρόταση μου ήταν, να γίνει ο Κος Θυμής η αιτία εκείνη που θα συνθέσει κοντά του όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας και όχι να τις διαχωρίζει και να αντιπολιτεύεται. Όχι ότι δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει αλλά θεωρώ ότι δεν προσθέτει κάτι. Γνώμη μου. Να σταθεί στις αδυναμίες αλλά πρώτα από όλα χρειάζεται αυτοκριτική.
    Όπως έχω ξαναπεί… εάν η παρέμβαση του Κου Θυμή την δεδομένη στιγμή προς τον Δήμαρχο και προς τον Διοικητή της Σχολής Μηχανικού, όπως και του Δασαρχείου για παρέκκλιση του αρχικού σχεδίου ήταν άμεση, θα τα είχε αποτρέψει όλα αυτά. Θα είχαν αποτρέψει την νέα σχεδίαση με επικεφαλή τον εκπρόσωπο του Δήμου που δεν είχε καμία δουλειά να το κάνει.
    Όταν όμως δεν υπάρχει επικοινωνία τότε ο μόνος που χάνει είναι ποιος; Ο Δήμαρχος; Ο Σύμβουλος; Προφανώς όχι. Χάνει το Περιβάλλον και- η δυνατότητα μέσω των δρόμων- η καλύτερη πρόσβαση των δυνάμεων Πυρόσβεσης και φύλαξης που θα μπορέσουν να το προστατεύσουν. Η ολιγωρία αυτή δυστυχώς κόστισε με την απώλεια του μηχανήματος της Σχολής από τον Δήμο μας.
    Επί θητείας Γκιώνη πράγματι έγιναν έργα και πολύ καλά έπραξε. Και όποιος προστατεύει το περιβάλλον μόνο καλό κάνει. Είπε κανείς το αντίθετο; Είπα εγώ το αντίθετο; Μόνο συγχαρητήρια για την επιλογή τους αυτή και μόνο έχω πεί. Ειδικά για τον Πυροσβεστικό Σταθμό.
    Ότι υπάρχει πρόβλημα στην διαχείριση της λειτουργία του Δήμου δεν είναι νέο. Στον καθένα που διαθέτει προσωπικό χρόνο για τα κοινά του Δήμου μας, του αναγνωρίσω το δικαίωμα να προσπαθεί. Άλλοι έχουν άμεσα αποτελέσματα και άλλοι όχι. Το κακό είναι ότι δεν συνεργάζονται μεταξύ τους. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ. Και δυστυχώς όπως έχω ξαναπεί… δεν συνεργάζονται αλλά κάνουν την τρίχα τριχιά και στέκονται σε μικροπολιτικές. Μικροπολιτικές που μας οδηγούν ολοταχώς προς τα πίσω. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στον Δήμο μας. Και να δοθούν προτεραιότητες.
    Και το κυριότερο ότι αγαπώ τον τόπο μου και όποιος βοηθάει σε αυτό θα το φωνάζω και θα το επικροτώ όπου και να ανήκει.

    Ένας Απλός Πολίτης..
    Καλό Μήνα σε όλους..Καλό Φθινόπωρο.

  8. Αγαπητέ Απλέ Πολίτη η γραφή σου διχνει Νεο άτομο με όρεξη ενασχόλησης με τα κοινά.
    Απ´ ότι φαίνεται δεν έχεις καλή ενημέρωση και πρόσβαση στα διαπλεκόμενα της Δημοτικής Αρχής και αυτο είναι θετικό και υπέρ σου.Όμως δεν σου αφερει κανένας το δικαίωμα να έρευνας και να διασταυρωνεις τις πράξεις των αιρετών πράγμα που απ' ότι φαίνεται δεν έκανες .Οφείλω να σε ενημερώσω αναλυτικωτερα αφου το δελτίο ΤΥΠΟΥ απλώς το αναγνωσκες και δεν το μελέτησες.Λοιπόν η πολύχρονη εμπειρία μας μας έχει διδάξει να κάνουμε βήματα κοντά και συνετά.Πολλή πριν το πρώτο δελτίο ΤΥΠΟΥ στο Ε-mail του Δήμου που έχει πρόσβαση η γραμματέας του Δημάρχου και με το τίτλο <> ενημερώσαμε για το τι συνέβαινε και καλουσαμε τον <> για την αμμεση παρέμβαση του διοτι πιστεύαμε ότι δεν γνώριζε τι συνέβαινε.Δυστυχώς απεδείχθη ότι ήταν γνωστής και αρωγός των ενεργειών του εξωθεσμικου τοπορητη του.Οι εργασίες συνεχίστηκαν εκτός αδειοδότησης των προς επισκευή δρόμων μέχρι που τελείωσε η προθεσμεια των 40 ημερών .Νέοι δρομοι προς διάνοιξη δεν προεβλεποντο (εξάλλου και προσωπικά είμαι αντίθετος) παρα μόνο και κυρίως η επισκευή των κατεστραμμένων δασικών δρόμων και ειδικά της ακαφτης παραλιακής δασικής έκτασης της Περαχώρας -Πισσίων.Στην Σχολη Μηχανικού απευθυνθηκαμε. Δυστυχως υπήρξε καπειλια (εν άγνοια του υπουργού) της προσωπικής σχέσης και γνωριμίας του Δημάρχου Λογοθέτη και του υπουργού .Στο Δασαρχείο δεν απευθυνθηκαμε διοτι ο νόμος προβλέπει αυτόφωρη διαδικασία και ο μόνος που θα διωκωτανε ήταν ο χειριστής ο οποίος εκτελούσε διαταγές.Όσο αφορά τους εθελοντές θα έχεις την ευκαιρεια σε λίγο καιρο που θα σηκωθεί η ιστοσελίδα του συλλόγου να απολαύσεις τα ντοκουμέντα που θα παρουσιάσουμε.

  9. oxi esi den skeftese epidermika den exeis kamia politiki taytotita,otan apantas se ena eponimo arthro pou paratheti plirofories kai stoixia akoma kai me fotografies den kaneis politiki kaneis (koinonikopolitikes diapistoseis)!!!!!!!!!
    ego to mono pouexo na sou po einai na parotrineis ton proistameno-ergodoti sou na apantisi se ayta ta polla kai kayta pou ton prokali na apantisi o thimis kai ase tin kritiki gia ta themata ayta se ekeinous pou ezisan tin dasoprostasia kai sto parelthon kai oxise aytous pou epidi piran karekla endiaferthikan!!!!!!!

    telos apanta mou se ayta pou leei o thimis esi rota tous kai apanta giati ekeinoi den prokete na to kanoun!!!
    eftiagne to mixanima tou stratou dromous sta xorafia tous nai i oxi??????????
    einai i den einai ta oximata ths daet ston sxoino egkatalimena??
    poios ta xirizetai?????
    me ti nomiki kalipsi????????
    me ti gnoseis?????????
    einai ektos leitourgias i oxi?????????
    ME PIANOU TIN ENTOLI PIGAN STO SXOINO????????
    POIOS EINAI EPITELOUS O EXOTHESMIKOS POU PIGENE VOLTA THN MPOLTOZA TOU STRATOU GIATI DEN LEEI TO ONOMA TOU KANEIS???????

    TORA EGO MPOREI NA TA VLEPO EPIDERMIKA ALLA LEO ALITHIES APODEDIGMENES
    KALO VRADI POLITI MPROSTA KAI KALI DOULIA AVRIO POU THA MOU APANTISEIS APO THN DOULEIA!!!!!!!!!

    pomlapi

  10. Κε Θυμή σας ευχαριστώ που απαντήσατε και δείξατε σε πολλούς τι σημαίνει διάλογος και σεβασμός.
    Δυστυχώς η ενασχόληση μου με τα κοινά όντως δεν είναι μεγάλη και ο μοναδικός λόγος είναι ότι δεν μπορώ αυθαίρετα σε κάθε συζήτηση να χρησιμοποιώ επικριτικά επίθετα και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε ανθρώπους που δίνουν την ψυχή τους για τον τόπο τους με τόση ευκολία.
    Πολλοί από εδώ μέσα δυστυχώς λειτουργούν με το σκεπτικό… επειδή εγώ δεν έχω κατσίκα να ψοφήσει και του γείτονα. Δεν θέλουν να πάει μπροστά ο τόπος μας.
    Το μόνο που τους νοιάζει είναι το πώς θα συκοφαντήσουν και πως θα στηλιτεύσουν την υπόληψη του διπλανού του με το παραμικρό λάθος του. Δεν σέβονται τον αγώνα τους και τα βλέπουν όλα από την πλευρά των κομματικών – παραταξιακών κριτηρίων. Δηλαδή είσαι στον Γκιώνη μόνο τότε είσαι καλός… είσαι στον Παύλου μόνο τότε είσαι καλός … είσαι στον Λογοθέτη μόνο τότε είσαι καλός … είσαι στον Πετρίτση μόνο τότε είσαι καλός … είσαι στην Φόρτη μόνο τότε είσαι καλός.
    Γιαυτό τον λόγο δεν ανήκω πουθενά και παρακολουθώ τις εξελίξεις και τα δρώμενα στον τόπο μου χωρίς αρκετές φορές να τα διασταυρώνω. Γιατί οι περισσότεροι συνομιλητές είναι εμπαθείς και εγκάθετοι με ότι συμβαίνει στον τόπο μας σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να θέλουν να αλλάξουν τίποτα και χωρίς να μπορούν να προσφέρουν κάτι. Έστω το ελάχιστο.
    Σας ευχαριστώ για τις διορθώσεις και τις επισημάνσεις.
    Επειδή το μελέτησα τοποθετήθηκα κατά αυτό τον τρόπο. Υπάρχουν πράγματα που πιστεύω δεν μπορούν να ειπωθούν δημόσια γιατί περισσότερο κακό θα κάνουν και λιγότερο καλό.
    Και θεωρώ ότι η σκέψη μου με βάση τα λεγόμενα σας είναι ορθή.
    Και μιλάω για την χρήση του μηχανήματος και για τον σκοπό. Που αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι αυτό που φαινόταν αλλά κάτι περισσότερο.
    Δηλαδή οι σκοποί ήταν δύο α) η βελτίωση των δρόμων και β) η χρήση των παραπάνω δρόμων για την πυροπροστασία.
    Πολύ σωστή η παρατήρηση σας για την μη χρήση του μηχανήματος για την διάνοιξη νέων δρόμων.
    Εγώ θα πω ότι καλά έκανε και ΄΄ χρησιμοποιήθηκε ΄΄ η φιλία του Δημάρχου προς τον Υπουργό προς το συμφέρον του Δήμου μας. Δεν είναι κακό. Αντιθέτως δεν θα έπρεπε να αναφερθεί και σιωπηρά να λειτουργήσει το Μηχάνημα προς χάρη και το όφελος του Δήμου μας.
    Αυτό είναι και το επίμαχο σημείο.
    Σιωπηρά θα έπρεπε να λειτουργήσει και να προχωρήσει προς όφελος του Δήμου.
    Η παρέκκλιση του μηχανήματος προς άλλες οδούς θα μπορούσε να σταματήσει.
    Θα μπορούσε να αναδειχτεί το λάθος τους και με άλλους τρόπους. Ίσως πιο ουσιαστικούς αφού έγινε η επικοινωνία.
    Σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη ο χειριστής και γιαυτό το λόγο καλά κάνατε και δεν ενημερώσατε το Δασαρχείο. Αλλά και τώρα τα γραφόμενα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κάποιους καλοθελητές και να δημιουργήσουν προβλήματα.
    Και ερωτώ εγώ. Είναι ευτύχημα που ένας Βουλευτής από την περιοχή μας είναι και υπουργός σε ένα πολύ σημαντικό υπουργείο με πολλές δυνατότητες προς το όφελος του Δήμου μας αφού εδώ βρίσκεται και η Σχολή Μηχανικού.(βλέπε Ράλλι Ακρόπολις).

  11. Μελλοντικά θεωρώ ότι σιωπηρά και με αληθοφάνεια μπορεί να υπάρξει καλύτερη συνεργασία μεταξύ σας για το όφελος του Δήμου μας όπως το πράξατε μέχρι τώρα με όποια δημοτική αρχή και να ήταν.
    Πάντα Κε Θυμή θα υπάρχουν άτομα που θα προσπαθούν και αυτοί σιωπηρά να το εκμεταλλευτούν το γεγονός. Ο σκοπός όμως είναι τι θέλουμε.
    Όλοι εδώ μέσα νομίζουν ότι όλα λειτουργούν με το σταυρό στο χέρι στον κάθε Δήμο και ότι όλα γίνονται με το γράμμα του νόμου. Και ότι μόνο ο Δήμαρχος της αρεσκείας του καθενός είναι εκείνος που το πράττει σωστά. Κάνουν τεράστιο λάθος και έστω επιγραμματικά μπορείτε να με επαληθεύεσαι ή να με διορθώσετε και ίσως να μην είναι και ορθό να μου το επιβεβαιώσετε εσείς.
    Ο σκοπός όμως είναι το όφελος τους Δήμου μας και αυτό μερικοί ανεγκέφαλοι δεν το καταλαβαίνουν και στέκονται το ξαναλέω επιδερμικά και με παραταξιακά κριτήρια.

    Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας .

    Ενας Απλός Πολίτης..

    Υ.γ.
    Δεν στέκομαι στις υποδείξεις του προσώπου για το οποίο καταφέρονται κάποιοι. Είναι προφανώς λάθος.
    Θα κάνω μια ερώτηση όμως.
    Εάν γινόταν το αντίστοιχο με άλλη Δημοτική Αρχή πραγματικά πιστεύεται ότι δεν θα υπήρχε άλλο πρόσωπο που να δίνει ενδεχομένως τις ίδιες ή διαφορετικές κατευθύνσεις ;
    Άρα το θέμα για εμένα δεν είναι το πρόσωπο… αλλά ότι καταφέραμε για μια ακόμη φορά να μην χρησιμοποιήσουμε μια δυνατότητα ορθά και σωστά προς όφελος του Δήμου μας.
    Άρα είναι πιο βαθιά η σκέψη μου και η ανησυχία μου για την λειτουργία του Δήμου μας.
    Υ.γ.
    Δεν είναι προσωπικό το θέμα με τον Κο Θυμή και ο ίδιος με τον λόγο του το κατάλαβε σε αντίθεση με άλλους που κωφεύουν συνειδητά. Του βγάζω το καπέλο του Κου Θυμή για την προσφορά του και την ενασχόληση του με ότι κάνει χωρίς να έχει ο ίδιος όφελος.

  12. Για πες μας Κε Θυμή πώς να προσλάβει ο Δήμος νέα παιδιά για την πυρασφάλεια;
    Για πές μας Κε Θυμή πώς να εγκριθούν οι ‘’δικοί σας’’ για να εργαστούν στον δήμο μας και με ποιο καθεστώς; Αλλά η αγάπη σας είναι συνυφασμένη με τις δημοτικές αρχές που σας έκαναν τα χατίρια για να προβάλετε το έργο του Συλλόγου. Με τα χρήματα των πολιτών του δήμου ο Κυνηγετικός έκανε …ΕΡΓΟ προστασίας του Δασικού μας Πλούτου.(Δημοτικός Σύμβουλος με Παύλου και Γκιώνη ήσασταν Κε Θυμή. )

    Τι να την κάνω τέτοια αγάπη!!!!!
    Όλοι στο φέρε φέρε φέρε φέρε είστε. Και παρακαλάτε να γίνει μια φωτιά για να βρείτε ευκαιρία να αναδείξετε στον κόσμο της ανιδιοτελή αγάπη σας για το ΔΑΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ
    a.v. είπε… Best Blogger Tips [Reply To This Comment]

    απλέ πολίτη,επεισή είναι κρίμα να μην εγκριθεί όλο αυτό το κείμενο που έγραψες,θα σε παρακαλούσα να το ξανατσεκάρεις και να αφαιρέσεις τους χαρακτηρισμούς,ώστε να μπορέσω να το δημοσιεύσω…ευχαριστώ…
    31 Αυγούστου 2011 11:45 π.μ.
    KALI H KOLOTOUMPA POLITI MPROSTA KALO KAI TO XESKONISMA ALLA TA PIO PANO ESI TA EGRAPSES PRIN APO 2 MERES KAI OXI EGO ASE LIPON TOYS ALOUS KAI KOITA PROTA TIN DIKIA SOU KAMPOURA.KAI OSO GIA TO XRONO POU SPATALISES GIA NA MELETISEIS KAI NA GRAPSEIS MALLON DEN HTAN ARKETOS GIATI TA MISA APO AYTA POU EIPES HTAN LATHOS GIA NA MIN PO KATI ALLO!!!!!!

    pomlapi

  13. Ερώτημα 1ο το οποίο και ισχύει για την συνέχεια. Ο Κος Θυμής έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και μπορεί να γνωρίζει ώστε να βοηθήσει την νέα Δημοτική Αρχή να βρεί τρόπους να ξεπεράσει τους σκοπέλους. Η προστασία του Περιβάλλοντος είναι υπερ άνω πολιτικών και παραταξιακών επιλογών. Οπότε ισχύει το ερώτημα.(Για πες μας Κε Θυμή πώς να προσλάβει ο Δήμος νέα παιδιά για την πυρασφάλεια;)
    Ερώτημα 2ο. Είναι στην βάση του Εθελοντισμού σε σχέση με το καθεστώς που θα ισχύει από εδώ και στο εξής με βάση τις επιλογές του μνημονίου και των οικονομικών δυσχερειών του ίδιου του Δήμου. Μπορεί η δομή και η λειτουργία της φύλαξης, της πρόληψης και της προστασίας του Περιβάλλοντος να συνεχίσει με εθελοντική βάση όπως στο Ξυλόκαστρο; Γιατί όλοι μας εδώ στο Δήμο έχουν μάθει να λειτουργούν με τα χρήματα που αμείβονται. Και ο Κος Θυμής δεν αμείβεται ο ίδιος. Άλλοι όμως στο περιβάλλον του αμείβονταν για να είναι στα φυλάκια και στις μηχανές. Αρα μπορεί να λειτουργήσει όλο αυτό με βάση τον εθελοντισμό;;; (Για πές μας Κε Θυμή πώς να εγκριθούν οι ‘’δικοί σας’’ για να εργαστούν στον δήμο μας και με ποιο καθεστώς; Αλλά η αγάπη σας είναι συνυφασμένη με τις δημοτικές αρχές που σας έκαναν τα χατίρια για να προβάλετε το έργο του Συλλόγου. Με τα χρήματα των πολιτών του δήμου ο Κυνηγετικός έκανε …ΕΡΓΟ προστασίας του Δασικού μας Πλούτου.(Δημοτικός Σύμβουλος με Παύλου και Γκιώνη ήσασταν Κε Θυμή. ))

    Διαπίστωση ….Δική μου!! !!!!! Για όσους προσφέρουν μόνο όσοι έχουν οικονομικά οφέλη!! Ο Κος Θυμής δεν είχε οικονομικά οφέλη από όσο μπορώ να γνωρίζω. Εάν ξέρεις εσύ κάτι pomlapi ….να μας το πεις να το μάθουμε αφού τα ξέρεις και τα γνωρίζεις όλα.
    (Τι να την κάνω τέτοια αγάπη. Όλοι στο φέρε φέρε φέρε φέρε είστε. Και παρακαλάτε να γίνει μια φωτιά για να βρείτε ευκαιρία να αναδείξετε στον κόσμο της ανιδιοτελή αγάπη σας για το ΔΑΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ )
    a.v. είπε… Best Blogger Tips [Reply To This Comment]

    απλέ πολίτη,επεισή είναι κρίμα να μην εγκριθεί όλο αυτό το κείμενο που έγραψες,θα σε παρακαλούσα να το ξανατσεκάρεις και να αφαιρέσεις τους χαρακτηρισμούς,ώστε να μπορέσω να το δημοσιεύσω…ευχαριστώ…
    Αυτό ήταν μια παραίνεση του AV προς εμένα που είχαν να κάνουν με χαρακτηρισμούς που έπονται των οικονομικών ανταλλαγμάτων. Είναι η παραίνεση του AV που έχουν να κάνουν με πολλούς που έχουν να κάνουν με την αγάπη τους σε σχέση με την αμοιβή της προσφοράς.
    Άρα δεν είναι προσφορά όταν αμείβεσαι αλλά έχει να κάνει με… σχέση εργασίας.
    Όσο για τα λάθη μου δεν φοβάμαι να τα αναγνωρίσω για τον απλό και μοναδικό λόγο
    ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ…. αντίθετα με εσένα pomlapi που τα ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ και που η σκέψη σου είναι απόλυτη και παραταξιακή. Καλή συνέχεια. Σε ευχαριστώ πάντως που με υπολογίζεις τόσο πολύ και μου αναδεικνύεις ότι πρέπει να είμαι πιο αναλυτικός στην γραφή μου αφού οι παρωπίδες δεν σε αφήνουν να δεις παραέξω.
    Μακάρι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να είχαν ασχοληθεί με κάτι και να είχαν προσφέρει και ασχοληθεί όπως ο Κος Θυμής. Ειδικεύτηκε στο περιβάλλον και αγωνίστηκε. Ο τρόπος και η λειτουργία έχουν κενά αφού στηρίχτηκαν σε θέσεις εργασίας με εποχιακούς και που τώρα υπάρχει αδυναμία λειτουργίας και πρόσληψης … υπάρχει κενό και αδυναμίες. Υπάρχουν παιδιά που ασχολούνται σε εθελοντική βάση και αυτά τα παιδιά πρέπει να τους αναγνωρίζουμε τον αγώνα τους και την προσπάθειά τους. Δεν πρέπει να τα απογοητεύσουμε τα νέα παιδιά.
    Αλλά όλοι ασχολούνται με όλα και τα ξέρουν όλα και η ημιμάθεια είναι χειρότερη της άγνοιας.
    Τόσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν περάσει. Ποιοι έχουν ασχοληθεί με κάτι συγκεκριμένο και το έχουν βγάλει εις πέρας;;; Για πές μου;; Αντε μην αρχίσω πάλι τώρα…

    Ενας Απλός Πολίτης..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog