Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ομαδική προσευχή μουσουλμάνων σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ

- Advertisement -

Στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες μουσουλμάνοι για να εορτάσουν το τέλος του ραμαζανιού…

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου, αποφασίσθηκε οι δύο στεγασμένοι χώροι στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ να παραχωρηθούν για την απρόσκοπτη τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων τους.

Η απόφαση ελήφθη έπειτα από σύσκεψη των γγ Κοινωνικής Συνοχής και Πληθυσμού, Ανδρέα Τάκη, γγ Θρησκευμάτων,Γιώργου Καλαντζή, γγ Δημόσιας Τάξης, Γρηγόρη Τασούλα και γγ Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχως πηγαν εκει φετος και ετσι γλιτωσαμε τον περσινο πολιτικο τους εκβιασμο.Μιλαω για περσι που κατελαβαν παρανομα και με αξιοθαυμαστη οργανωση και προσυννενοηση κεντρικες πλατειες και ανοικτους χωρους στην Αθηνα για να προσευχηθουν.Φαινεται δε τους εφταναν τα δεκαδες υπογεια τζαμια αλλα ηθελαν απλα.Μενοντας κοντα στην πλατεια Αττικης ηταν ασχημο το συναισθημα.Παρεπιπτοντως μηπως ξερει κανεις να μας πει ποιος βανδαλισε απο σταυρο και εικονες αυτα που τοποθετει η εκκλησια για να ριχνει κανεις τον οβολο του εαν θελει και βρισκονταν στην Αχαρνων και Αγιου Μελετιου και στη πλατεια Αττικης;35 χρονια που μενω στη περιοχη μια χαρα ηταν.Καλο πολυπολιτισμο να εχουμε.Νικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog