Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η απάντηση του Δ. Δέδε για την επίθεση στον Π. Τατούλη

- Advertisement -

Δείτε το video…

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Δ. Δέδε, είστε σφόδρα απαράδεκτος, ώστε να κατέχετε την θέση του αντιδημάρχου και να διαχειρίζεστε με αυτόν τον κατάπτυστο τρόπο, τις τύχες των συνδημοτών σας.
    Στην επιχείρησή σας θα μπορούσατε άνετα να επιλέξετε, με τον συγκρουσιακό χαρακτήρα που διαθέτετε, τρόπους και μεθόδους έξω και πέρα από τα ειωθότα, θα μπορούσατε με τον τσαμπουκά στα όρια του τραμπουκισμού – κυρίως λεκτικού – που κατέχετε, να μονομαχήσετε με δημόσιες υπηρεσίες κατά το δοκούν, όμως από την θεσμική θέση που τιμητικά σας εμπιστεύθηκε ο κος Δήμαρχος, οφείλετε να σέβεστε, ακόμα και αν θεωρείτε ότι αδικείστε, τους κρατικούς θεσμούς, έχοντας στο ακέραιο το συνταγματικό σας δικαίωμα, να διεκδικείσετε το δίκιο σας με όλα τα έννομα μέσα.
    Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου και ενώ ΟΛΟΙ μας περιμέναμε να ακούσουμε ένα συγνώμη εκ μέρους σας, για την τουλάχιστον άδικη συμπεριφορά σας, στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη κου Τατούλη, υποπέσατε, γιατί προφανώς δεν μπορείτε να ελέγξετε και να συγκρατήσετε τον “χειμαρρώδη” χαρακτήρα σας, σε μεγαλύτερο ολίσθημα.
    Αναφερόμενος στην πρώην Υπουργό κα Μπιρμπίλη και στον Περιφερειάρχη κο Τατούλη (στο 4:50 λεπτό του video), τονίσατε, ότι οι προαναφερόμενοι “….υπέγραψαν για κάποιο λιμάνι και όπου εκεί υπάρχει η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ …”
    Κύριε αντιδήμαρχε, αν δεν είστε σε θέση να κατανοήσετε την αξία των λόγων σας, που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον κο Δήμαρχο, ως προς το κριτήριο αξιολόγησής του, για να σας εμπιστευθεί μια τόσο σοβαρή θέση, είναι προτιμότερο να σιωπήτε, γιατί αγγίζετε τα όρια του ποινικού κώδικα.
    Όχι Κύριε αντιδήμαρχε Δ. Δέδε, δεν εκφράζετε τους συνδημότες σας, με τους εκ των υστέρων παλικαρισμούς σας ,- από το 2003, που ήσασταν επίσης δημοτικός σύμβουλος του πρώην δήμου Αγ. Θεοδώρων, δεν τολμήσατε να κλείσετε ένα δρόμο ή να βρίσετε κάποιον υπουργό, για την έναρξη οικοδόμησης της μελέτης εγκατάστασης της επιχείρησης των χημικών.
    Προς ένδειξη πραγματικής μεταμέλειας για την ανάρμοστη συμπεριφορά σας, που δημιουργεί εν δυνάμει προβλήματα νομιμότητας, οφείλετε εδώ και τώρα να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

    Ο αχρέωτος

  2. Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΕΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΩΠΟΙΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΗ Η ΔΗΚΕΠΑΘ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛ…… ΚΑΙ Ο ΔΕΔΕΣ ΤΟ ΞΕΡΗ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ?ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΙΛΑΕΙ?ΣΕ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ?ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΟΙΣΤΡΟΣ? Κε. ΔΗΜΑΡΧΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog