Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ζουν σε περιορισμένο χώρο και ψάχνουν φιλόζωους να τα υιοθετήσουν

- Advertisement -

Η ζωή μέσα σε κλουβιά και πανσιόν, δεν είναι εύκολη για τους τετράποδους φίλους του ανθρώπου. Τα ζώα καταλαβαίνουν ότι είναι κλεισμένα σε ένα χώρο διαστάσεων 1χ2, μέρα νύχτα, μόνα και με πολύ λιγότερη προσοχή και φροντίδα απ’ ότι χρειάζονται. Αν και σώθηκαν από το δρόμο και τις συνθήκες εξαθλίωσης στις οποίες ζούσαν, από το σωματείο προστασίας και περίθαλψης αδέσποτων, δεν παύουν να είναι απομονωμένα, ακοινωνικοποίητα, βαριεστημένα, περιορισμένα και στρεσαρισμένα.

Το σωματείο Stray.gr, πάντα αναζητούσε μία γωνιά σ’ ένα διαμέρισμα, σ’ έναν κήπο, σε μία αυλή προκειμένου να στεγαστούν τα σκυλιά που φιλοξενεί, όμως τώρα η ανάγκη είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Ο Λευκανδρος, η Coffee, ο Λούσιους, ο Ρούφους, η Αντέλια, και τόσα άλλα τετράποδα, επιθυμούν διακαώς να βγουν από τα κάγκελα της πανσιόν τους, να γευτούν τι σημαίνει ζωή σε σπίτι, να αισθανθούν ένα ανθρώπινο χάδι, μία ανθρώπινη παρουσία, ένα άγγιγμα φιλικό και μία αγκαλιά.

Έτσι το σωματείο καλεί όσους μπορούν και θέλουν να ανοίξουν το σπίτι τους, για όσο μπορούν, προκειμένου να φιλοξενήσουν ένα από τα σκυλάκια που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη. Επιπλέον, ζητούν τη συνδρομή όλων ώστε να βοηθήσουν ακόμα περισσότερα ζωάκια να κοινωνικοποιηθούν σωστά και να βρουν ευκολότερα τη δική τους παντοτινή οικογένεια.

Για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν με το σωματείο, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι: info@stray.gr .

Έκπτωση έως και 90%
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog