Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Aφόρισαν” τον Μητροπολίτη για το γιαούρτωμα

- Advertisement -

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κονίτσης και Δρυϊνουπόλεως Ανδρέα, παίρνει με ανακοίνωσή της η Εκκλησία της Ελλάδος. Είχε επιδοκιμάσει το γιαούρτωμα και είχε επιτεθεί στον πρωθυπουργό…

Την αποδοκιμασία της Ιεράς Συνόδου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα, ο οποίος μιλώντας σε κατοίκους της περιοχής του επιδοκίμασε το γιαούρτωμα και άσκησε σκληρή κριτική για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.

“Φαίνεται πως είναι επιθυμία του πρωθυπουργού να μαστουρωθούν όλοι οι Έλληνες” είπε ο μητροπολίτης και υποστήριξε πως μετά από αυτά του έρχεται να πει “ζήτω οι ντομάτες και τα γιαούρτια”.

Μάλιστα αποκάλεσε “χοντρό” τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο, αποδοκιμάζοντας τις δηλώσεις του για τους στρατιωτικούς.

Μετά από τον σάλο που προκλήθηκε το γραφείο τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, με μια λιτή ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για προσωπικές απόψεις του μητροπολίτη.

“Οι απόψεις που εξέφρασε πρόσφατα, ο Σεβασμιώτατος Μη­τρο­πο­λί­της Δρυ­ϊ­νου­πό­λεως, Πω­γω­νι­α­νης καί Κο­νίτ­σης κ. Αν­δρέας, αποτελούν καθαρά προσωπικές του απόψεις και όχι απόψεις που έχει υιο­θε­τή­σει η ιερά Σύ­νο­δος της εκ­κλη­σίας της Ελ­λά­δος.

news247
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog