Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πολύ κοντά σε Γαλατά ο Ριέρα

- Advertisement -

Ο Ολυμπιακός είπε το «ναι» στην πρόταση των Τούρκων και ο Ισπανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία…

Θέμα χρόνου είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα στην Γαλατάσαραϊ! Οι όποιες αντιστάσεις των ερυθρολεύκων κάμφθηκαν από τα 5 εκατ. ευρώ που θα βάλουν στα ταμεία τους και ο Ισπανός χαφ μετακομίζει στην Τουρκία.

Ο Ριέρα άλλωστε τα έχει βρει εδώ και καιρό με τον σύλλογο (4 εκατ. ευρώ τον χρόνο) και γι αυτό πίεσε το απόγευμα την διοίκηση του Ολυμπιακού να τον παραχωρήσει.

Και εδώ, υπάρχει και η εξήγηση. Ο Ριέρα, σε σχέση με την υπάρχουσα συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, κερδίζει δύο χρόνια συμβολαίου παραπάνω (θα έχει τετραετές δηλαδή) και τα διπλάσια λεφτά! Γι’ αυτό έτσι, πιέζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να πουν το «ναι» και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία με την Γαλατά.

Ο Βαλβέρδε του είχε ξεκαθαρίσει πως τον θέλει στην ομάδα, το ίδιο μήνυμα είχε και η διοίκηση, αλλά φαίνεται πως ο Ριέρα παίρνει πάνω του τη μεταγραφή του στους Τούρκους.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με διαφορά η καλύτερη κίνηση του Βαγγέλα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι! Και ξεφορτώθηκε την παλτουδιά και τα κονόμησε από τους Τουρκαλάδες…
    Σωθήκαμε λέμε!!! (Taliban κλέβω ατάκες!..)
    Άντε, για να παίξει αριστερά και κανένας που τρέχει και όχι ο περηπατητής που 2 φορές που τον θυμάμαι να προσπάθησε να κάνει σπριντ έπαθε θλάση!..
    Χίλιες φορές η παιχτούρα ο Αμπτούν με εναλλακτικές Γέστε και Φετφατζίδη!

    JOHN

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog