Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στη φυλακή για… 7 σεντς

- Advertisement -

Πίσω από τα κάγκελα κινδυνεύει να βρεθεί ανήλικος στις ΗΠΑ, ο οποίος λήστεψε 73χρονο. Του πήρε μόλις 7 σεντς, αλλά ο δικαστής δεν συγκινήθηκε…

Σε σωφρονιστικό κατάστημα ανηλίκων κινδυνεύει να βρεθεί εκτίοντας ποινή από δύο έως έξι χρόνια ένας 15χρονος από τις Συρακούσες της Νέας Υόρκης στις Η.Π.Α επειδή έκλεψε 7 σεντς από έναν 73χρονο!

Πρόκειται για τον Anthony Stewart που κρίθηκε ένοχος πρώτου βαθμού για ληστεία καθώς τον περασμένο μήνα μαζί με ένα συνομήλικό του χτύπησαν έναν διερχόμενο 73χρονο και του πήραν 7 σεντς που είχε στην τσέπη του.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα το θύμα βρισκόταν έξω από ένα κατάστημα την ώρα που οι δύο έφηβοι έτρεξαν από πίσω του, τον γρονθοκόπησαν, τον απείλησαν με πιστόλια και του άρπαξαν τα χρήματα.

Ο δικαστής του Onondaga County (προάστιο της Νέας Υόρκης), William Walsh απέρριψε το αίτημα του δικηγόρου υπεράσπισης ο οποίος επικαλέστηκε “ανωριμότητα και νεανικότητα” 15χρονου εξαντλώντας κάθε αυστηρότητα.

Ο 15χρονος στη δίκη αρνήθηκε την εμπλοκή του υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν αυτός που γρονθοκόπησε τον 73χρονο αλλά ο συνομήλικός του Skyler Ninham

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog