Τέλος ο ΑΝΤ1 για τον Σπύρο Χαριτάτο
. Ο παρουσιαστής-δημοσιογράφος αποκάλυψε πως πια δεν ανήκει στο δυναμικό του σταθμού του Αμαρουσίου.

«Δεν ανήκω πια στον ΑΝΤ1. Έχω σταματήσει. Έχω αποδεσμευθεί, είμαι ελεύθερος» και συμπληρώνει σε άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος : «Θέλαμε και οι δυο από τις τελευταίες εκπομπές να φύγουμε, γιατί ο τρόπος που μας αντιμετώπισαν δεν ήταν τελικά ούτε δίκαιος, ούτε καλός».

Ο Σπύρος Χαριτάτος κάνοντας έναν απολογισμό μαζί με την αυτοκριτική του λέει σε φιλικό του πρόσωπο: «Πάντα βολευόμουν με αυτό που μου έδιναν, αρκεί να μπορούσα να το κάνω. Ποτέ δεν ζήτησα ούτε κάτι λιγότερο, ούτε κάτι παραπάνω. Αυτό όμως δεν θα το ξανακάνω ποτέ, γιατί είδα ότι ήταν λάθος μου».

Όσο για τα επαγγελματικά του σχέδια ακόμα δεν ξέρει τι θα κάνει και σκέφτεται να αφήσει για λίγο την τηλεόραση. «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει ακόμη. Όλοι οι συνάδελφοι στο χώρο μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό που λέω. Η πρώτη σκέψη που μου περνάει από το μυαλό είναι να πω όχι στην τηλεόραση, παρ΄όλο που έχω ήδη μιλήσει με δυο κανάλια. Το λέω αυτό, γιατί αν από δω και στο εξής δεν βρω κάτι που να με καλύπτει, δεν θα το κάνω. Θέλω να είμαι πιο σίγουρος και πιο ελεύθερος. Λέω, λοιπόν, να αρχίσω να ασχολούμαι πιο εντατικά με το ραδιόφωνο, αλλά και να αρθρογραφώ στον Τύπο. το τελευταίο, μάλιστα μου έχει λείψει πολύ, αφού όσο ήμουν στον ΑΝΤ1 δεν μπορούσα να το κάνω. Ευκαιρία να ασχοληθώ με νέα πράγματα. Οι σκέψεις μου λοιπόν για την νέα σεζόν είναι περισσότερο δημοσιογραφικές. Αν όμως βρεθεί κάτι στην τηλεόραση που το λατρέψω, τότε θα το κάνω, Είπαμε, κανείς δεν ξέρει».

Πηγή: Tivo