Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (και με κεφαλαία γράμματα)

- Advertisement -

Ας ξεκινήσουμε με ένα δεδομένο…

Θεωρούμε μεγάλη τιμή για τον δήμο μας, το γεγονός ότι κατάφερε να “φιλοξενήσει” μια παράσταση του Εθνικού Μαύρου Θεάτρου της Πράγας στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου. Ο λόγος για την παράσταση “Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων”, που έχει φιλοξενηθεί και σε άλλα μεγάλα θέατρα της χώρας. Και όμως… καταφέραμε να γίνουμε ρεζίλι απαξιώνοντάς το. Μόνο έτσι, άλλωστε, μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι την ίδια ημέρα έγινε άλλη μια παράσταση από τα παιδιά του Club Hotel Casino Loutraki και μάλιστα με δωρεάν είσοδο.

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι ο δήμος δεν προέβλεψε να μεταθέσει για άλλη ημέρα την μία από τις δύο παραστάσεις, δεδομένου ότι γνώριζε τι θα συμβεί, μιας και οι ημερομηνίες είχαν οριστεί πολύ καιρό. Δεν κατάλαβε κανείς ότι έτσι απαξιώνεις και τις δύο παραστάσεις; Δεν φαντάστηκε κανείς ότι η μία παράσταση θα λειτουργήσει σε βάρος της άλλης; Με αυτή την οργάνωση, θέλουμε να δώσουμε στον δήμο τουριστικό ή πολιτιστικό χαρακτήρα;

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στις 7 Σεπτεμβρίου, παραμονή της εορτής της Παναγίας της Γιάτρισσας, στο Λύκειο Λουτρακίου, στις 22:00 το βράδυ, ο Βασίλης και ο Σαράντης Σαλέας, θα μας κρατήσουν συντροφιά με άφθονο δημοτικό και λαϊκό τραγούδι…

    Τιμή εισόδου: 8 ευρώ
    Υπό την αιγίδα του δημοτικού οργανισμού "Προμηθέας"

    μονο για αυτα ειναι για να κοβουμε και το ψωμι τον επαγγελματιων
    μην προλαβει να κανει κανας αλλος πανηγιρι να το κανει ο δημος!!!!!!!

  2. Κάποιοι,όπως ο 2:06,προσπαθούν να μεταθέσουν τις ευθύνες που αναλογούν σε ολόκληρη τη δημοτική αρχή σε ένα μόνο και μόνο πρόσωπο, τον πρόεδρο του Προμηθέα.
    Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι,επιοικώς,στέφθηκαν με αποτυχία.( μια με δύο το πολύ αποτελούν εξαίρεση).
    Σε καμμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια και είχαν θέσει τον πήχη ψηλά.
    Σίγουρα το οικονομικό είναι μια παράμετρος αλλά αυτό που παίζει τον σπουδαιότερο
    ρόλο είναι ότι ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΠΠΚΛ επί δημαρχίας Γκιώνη έκαναν κατάθεση ψυχής για την επιτυχία αυτών των εκδηλώσεων.
    Η σημερινή δημοτική αρχή έλαμψε δια της απουσίας της στην πλειοψηφία αυτών των εκδηλώσεων.
    Όταν λοιπόν κάτι δεν στηρίζεται εκ των έσω,πως περιμένεις να πετύχει??
    Εμένα προσωπικά δεν μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός της κακής πρόβλεψης και οργάνωσης.
    Τους τελευταίους 8 μήνες όλα λειτουργούν κάπως έτσι και παρά τις προσπάθειες των πέριξ του δημάρχου να τον έχουν στο απυρόβλητο, οι δημότες ξέρουν ότι αυτός φέρει τις σοβαρότερες ευθύνες.

    ANONYMOUS

  3. Αντίδοτο στη στεναχώρια μας!…..
    Την αποψή μου για το θέμα της παραπάνω ανάρτησης μόλις την κατέθεσα.
    Επειδή οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και όλοι ψάχνουμε αντίδοτο στην στεναχώρια μας,έχω μια πρόταση.
    Μπείτε στο γειτονικό new ιστολόγιο και κάντε κλικ στο show results της ψηφοφορίας που διεξάγει για το ποιο άτομο θα ψηφίζατε για δήμαρχο,εφόσον έβαζε υποψηφιότητα.
    Εγώ πάντως έφτιαξα καινούριο συκώτι από τα γέλια…..με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
    Καλό Σαββατόβραδο και καλή σας διασκέδαση!!!!!!!

    ANONYMOUS

  4. ego to mono poy exo na po sto filo 1:29 einai na mpei sto geraneia kai na dei tis dhloseis toy agithodoritarxi!!!!!!!!!!! k.mite gia proedrous politelias kai alla tetoia omorfa.
    sto deytero video diarkias 40 lepton htan vlepete kai lalistatos ekinei ti mera KAI DEN KAPNIZE KIOLAS.PROEDRE NA TON XERESAI TON SINAGONISTI!!!!!!

    pomlapi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog