Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υπό αμφισβήτηση εκπομπές στον Alpha

- Advertisement -

Το ομιχλώδες τοπίο που επικρατεί στο κανάλι της Κάντζας αναμένεται να ξεκαθαρίσει μεθαύριο, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου με το «Κους – κους»  και ο Σπύρος Λάμπρου και η Έλενα Παπαβασιλείου με το «Πάνω στην ώρα» δεν γνωρίζουν ποιες είναι οι προθέσεις του καναλιού.

Ναταλία Γερμανού, Έλενα Παπαβασιλείου, Σπύρος Λάμπρου, προσφάτως και η Κατερίνα Καραβάτου περιμένουν στο ακουστικό τους τα νεότερα από το μέτωπο της Κάντζας. Οι τελικές αποφάσεις από τους διοικούντες του καναλιού θα οριστικοποιηθούν, αφού πρώτα μελετήσουν διεξοδικά το κόστος των προγραμμάτων.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί πως ακόμη και εκπομπές ιδιαίτερα χαμηλές σε κόστος παραγωγής, όπως το «Πάνω στην ώρα», κινδυνεύουν να μην υπάρχουν στο νέο πρόγραμμα. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν ο Σπύρος Λάμπρου και η Έλενα Παπαβασιλείου θα βρεθούν μαζί στο πλατό της εκπομπής.

«Από τις συζητήσεις που είχα με τους υπευθύνους του σταθμού, μου είπαν ότι εκτιμούν πολύ τη δουλειά μου και πως, είτε εκεί είτε κάπου αλλού, θέλουν να με αξιοποιήσουν» δήλωσε πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Παπαβασιλείου.

Σύμφωνα με την Espresso φήμες θέλουν υπό αμφισβήτηση και το μέλλον της εκπομπής «Κους-κους το μεσημέρι». Τα διευθυντικά στελέχη του καναλιού δεν έχουν αποφασίσει αν η Καραβάτου και η παρέα της θα συνεχίσουν την εκπομπή ή στη θέση τους για λόγους οικονομίας θα προβάλλουν κάποιες σειρές σε επανάληψη.

Ασαφές εξακολουθεί να παραμένει και το τηλεοπτικό τοπίο της Ναταλίας Γερμανού.

Το «Μες στην καλή χαρά» πολύ πιθανόν να ρίξει αυλαία, με την παρουσιάστρια να περιορίζεται στο «Chart Show», του οποίου ήδη έχουν γυριστεί έξι επεισόδια. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι ακόμη και η Ρούλα Κορομηλά αγνοεί ποια θα είναι η τύχη των εκπομπών που παρουσιάζει, «Big Brother» και «Greek Idol».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog