Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ηλεία: Μετέτρεψαν το νεκροταφείο σε ρινγκ!

- Advertisement -

Τι συνέβη όταν ο ανιψιός ενός πλούσιου μακαρίτη είδε πως ο θείος του δεν του άφησε δεκάρα τσακιστή μετά το θάνατο του; Τα έβαλε με το υπόλοιπο, ευνοημένο σόι, με αποτέλεσμα να πέσει ξύλο και των γονέων. Κυριολεκτικά…

Το απείρου κάλλους σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια κηδείας στη Μυρσίνη Ηλείας, αλλά η ρίζα του κακού χρονολογείται μερικές ημέρες πριν.

Ο “ριγμένος” ανιψιός, μόλις κατάλαβε ότι είναι ο μόνος που έχει εξαιρεθεί από την πλούσια κληρονομιά του θείου, ζήτησε ιατροδικαστική έκθεση από τον εισαγγελέα για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου του(!), αφήνοντας αιχμές και υπονοούμενα για τους υπόλοιπους συγγενείς, που πήραν το μερίδιό τους από την κληρονομιά.

Η συγκεκριμένη κίνηση του ανιψιού μαθεύτηκε γρήγορα στο χωριό, με αποτέλεσμα οι συγγενείς του να περιμένουν την κηδεία του πλούσιου μακαρίτη για να πάρουν την εκδίκησή τους από τον ανιψιό που τους αμφισβήτησε.

Πράγματι, κατά τη διάρκεια της κηδείας, ένας-ένας οι “ευνοημένοι” συγγενείς πλησίαζαν τον ανιψιό που ζήτησε τη βοήθεια της Δικαιοσύνης και τον έβριζαν κατάμουτρα, με τον τελευταίο πάντως να κρατά την ψυχραιμία του.

Όταν, βέβαια, μερικοί πιο θερμόαιμοι συγγενείς δεν έμειναν στο υβρεολόγιο, αλλά άρχισαν και τις χειρονομίες εναντίον του, εκείνος αντέδρασε και το νεκροταφείο θύμισε για μερικά λεπτά πραγματικό ρινγκ.

Η σύρραξη έληξε με τις δύο πλευρές να αλληλομηνύονται, ενώ για την ιστορία και για κακή τύχη του ανιψιού, η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου προήλθε από φυσιολογικά αίτια.

cosmo.gr
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ….ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog