Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Υπάλληλος του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων παίρνει 87.000 ευρώ το χρόνο

- Advertisement -

Το είδαμε και αυτό με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από το υπουργείο εσωτερικών για τον μισθό κάποιων υπαλλήλων στις δημοτικές επιχειρήσεις των δήμων…
Αυτό το οποίο …βγάζει μάτι είναι ο μισθός ενός υπαλλήλου στη δημοτική επιχείρηση στο δήμο Λουτρακίου- Α. Θεοδώρων ο οποίος αμείβεται με το ποσό των 87.325 ευρώ το χρόνο!!!

Σε εποχές κρίσης που ο κόσμος με δυσκολία μπορεί να αγοράσει ένα κιλό ψωμί ο εν λόγω υπάλληλος αμείβεται ετησίως με ένα χρηματικό ποσό που θα έβγαζε ένα φυσιολογικός υπάλληλος σε 8 χρόνια (τουλάχιστον)!!!

Δεν φταίει σε καμία περίπτωση η δημοτική αρχή για την κατάσταση αυτή! Το θέμα είναι αν μπορούν να κάνουν κάτι οι υπεύθυνοι του δήμου ώστε να αλλάξει κάτι σε αυτή την πρόκληση! Στελέχη πάντως της δημοτικής αρχής δηλώνουν ότι είναι αποφασισμένοι να βάλουν τάξη (σε αυτή την πρόκληση)! Για να δούμε…

korinthiannews.gr

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε τι λέτε ρε που δεν φταίει η δημοτική αρχή @$%^&%!@…
    Δηλαδή ποιός τα έδινε τα λεφτά ο φούφωτος;
    Εδώ και τώρα να απολογηθούν οι Παυλου-Γκιώνηδες και να μας πουν σε ποιόν και για πιο λόγο του έδιναν 87 χιλιάρικα τον χρόνο από τα λεφτά των δημοτών ,ΤΩΡΑ ρε ΤΩΡΑ γμτ την …
    Κώστα ντροπή… είναι και άλλοι τέτοιοι στον Δήμο την ώρα που δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για τα χαρτικά στα σχολεία;

  2. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;

  3. Ηρεμίστε παιδιά.Ολα τα ποσά αναφέρονται στα μικτά , τα καθαρά είναι πολύ λιγότερα.Αν και εδώ που τα λέμε δεν νομ'ιζω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αυτά τα ποσά..Το να στραφούμε ο ένας εναντίον του άλλου είναι ότι χειρότερο για εμάς και ότι καλύτερο για αυτούς που σχεδιάζουν να μας κάνουν τη Ζωή μας πατίνι.Μας καλιεργούν την πεποίθηση οτι πρέπει το Βιοτικό επίπεδο κάποιου που μπορεί να είναι ψηλότερο απο τους πολλούς πρέπει να κατέβει και να χαμηλώσει, ωστε να εξισωθεί με τα ψίχουλα των πολλών,ενώ η δικιά μας αντίδραση θα πρέπει να είναιτο ανάποδο.Δηλαδη των πολλών και φτωχών να ανέβει,και να εξισωθεί προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω.

  4. ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΦΙΛΕ ΑΖ ΑΝ ΤΑ ΜΙΚΤΑ ΕΙΝΑΙ 87 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5-6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

  5. 87 μικτά με το ΤΣΜΕΔΕ μέσα σημαίνει καθαρό περίπου 75 χιλάρικα για Μηχανολόγο Μηχανικό.Από εκεί βγάζεις την εφορία ανάλογα…
    Είναι μεγάλο το ποσό ακόμα και για τον Ιδιωτικό τομέα πόσο μάλλον για Δημοτική επιχείρηση που στην ουσία μπορεί να μην έχει καθόλου έσοδα…

  6. Δεν κατάλαβες το πνέυμα μου φίλε ανώνυμε 1:00.Αστο δέ πειράζει και έτσι για την ιστορία δεν είμαι κανένας βολεμένος και ούτε γνωρίζω τον εν λόγω κύριο, αν υπάρχει.
    Πάντως συμφωνώ να βγεί στη δημοσιότητα όλες οι μισθοδοσίες έστω και ανώνυμα των δημοτικών υπαλλήλων.

  7. Είναι γεγονός αναμφησβητητο ότι τα τα ποσα για όσους δεν γνωρίζουν είναι προκλητικά και αναφέρονται για Την ΔΕΥΑΛΠ και για τον Διευθυντή και τον εργοδηγο.ΟΜΩΣ τίθεται το ερώτημα αν αυτοί οι συγκεκριμένοι ΔΥΟ είχαν την νοοτροπία του δημοσίου υπαλληλου ποιος θα μας πει πόσους υπαλλήλους θα αποσχολουσε σημερα η ΔΕΥΑΛΠ?? Θα σας πω ΕΓΏ που θητευσα στην ΔΕΥΑΛΠ. Το τριπλάσιο τουχαλαχιστον Προσωπικό που διαθέτει σημερα????.Η. ΔΕΥΑΛΠ.ΣΗΜΕΡΑ .ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΟΝΟ 24 μόνιμους ενω ο δήμος 200 εκ των οποίων οι 170 στο 8αωρο έχουν απόδοση εργασίας 2 ώρες .Ποιοι επομένως είναι ζημιά οι 24 η οι 170.Τέλος τόσα χρόνια οι προϊστάμενοι αυτών των 170 τι ήσαν τυφλοί η κωφαλωλοι???

  8. ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η Κ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΓΡΥΦΟΥΣ Κ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΟΙ ΧΑΡΑΜΩΦΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ Η ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟ…ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΝΕ Κ ΤΙ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ ΚΑΝΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΛΑ.ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΕ ΔΗΛ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

  9. Ειπώθηκε ή θα ειπωθεί επίσημα ότι τα λεφτά τα πήραν για κάποια μελέτη που τους ανατέθηκε ,με την δικαιολογία ότι εάν την δείνανε με διαγωνισμό θα πληρώνανε 200.000 € .
    Αμεσα
    1ον . Πρέπει να βγούν με Δελτίο Τύπου (όπως έχουν μάθει κάθε φορά να κάνουν ) και να πούν στους Λουτρακιώτες και Περαχωρίτες ποιός έκανε την ανάθεση στους συγκεκριμένους δημοτικούς υπαλλήλους.
    2ον . Τά παραστατικά που εδώθησαν απο τους (δημοτικούς υπαλλήλους )- μελετητές για την πληρωμή τους (ΑΠΥ ή ΤΠΥ)
    3ον . Τούς τίτλους σπουδών του καθένα τους και το τί γνώσεις έχουν γύρω από το αντικείμενο που μελέτησαν.
    4ον .Και σπουδεότερο
    ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ (οχι δικηγόρους του Δήμου ) ώστε να διαταχθεί ανάκριση απο την εισαγγελεία Κορίνθου.
    ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ μπάς και δούμε άσπρη μέρα.

    ΜΔ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog