Λάτρης του καλού… ψητού φαγητού αποδεικνύεται ο εμίρης του Κατάρ, ο οποίος ολοκληρώνει σήμερα, Τρίτη, τις μίνι διακοπές του στο Ιόνιο. Χθες μάλιστα, στο Μεγανήσι, -όπως διαβάζουμε στο “Corfu Press”- έκανε παζάρι με πλανόδιο ψαρά για το κόστος αγοράς πέντε κιλών φρέσκου γαύρου...
Ζήτησε «σκόντο» στην τιμή και παζάρευε με τον πωλητή, ο οποίος, σύμφωνα με τους μάρτυρες, δέχθηκε να ρίξει κατά τι την τιμή του ικανοποιώντας το βαθύπλουτο εμίρη.
Το αγαπημένο του φαγητό μάλιστα είναι το αρνί στη σούβλα. Όταν το έχει σερβιρισμένο στο τραπέζι του, δεν χρησιμοποιεί μαχαιροπήρουνα, αλλά το απολαμβάνει τρώγοντας με τα χέρια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη τιμήσει στις τρεις φορές που επισκέφθηκε την Κέρκυρα τουλάχιστον δύο παραδοσιακές ψησταριές, του Γιαννίτση και το Αγνάντι, ενώ αυτόπτες μάρτυρες στο Μεγανήσι έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που του αρέσει η επαφή και η συνομιλία με τους ντόπιους.
Ο εμίρης του Κατάρ, Αλ Θάνι, βρίσκεται με το πλωτό παλάτι του στις ακτές της Κεφαλονιάς, όπου κατέφτασε αργά χτες τη νύχτα, ενώ σήμερα ο πανίσχυρος ηγέτης αναμένεται με δικό του αεροπλάνο να ταξιδέψει στη Ρώμη από το αεροδρόμιο του Αργοστολίου.

ΠΗΓΗ: thebest