Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στα πρόθυρα του κραχ η ΑΕΚ!

- Advertisement -

Η αδυναμία και η απροθυμία των μετόχων να αναλάβουν τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις τους οδηγεί την Ενωση στο χειρότερο σημείο της ιστορίας της…
H αποψινή συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ μπορεί να κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες, αλλά επί της ουσίας συμπέρασμα και αποτέλεσμα για το «σήμερα» και το «αύριο» του συλλόγου δεν βγήκε … Ο Νίκος Νοτιάς άκουσε αυτά που περίμενε και ο Σταύρος Αδαμίδης (με τους υπόλοιπους του Δ.Σ) αυτά που (περίπου…) περίμεναν. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ έμαθε αναλυτικά από τον πρόεδρο της ομάδας το οικονομικό πρόβλημα της εταιρίας. Ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά ότι δεν μπορεί μόνος του να σηκώσει το βάρος της ΠΑΕ, μετά την αποχώρηση του Πέτρου Παππά και των υπολοίπωμ μελών της πάλαι ποτέ ομάδας Ντέμη.

Και ας άκουσε ότι άμεσα η ΑΕΚ πρέπει να βρει δύο εκατ.ευρώ να καλύψει τις υποχρεώσεις. Χρήματα που πρέπει να πληρωθούν για να μην έχει πρόβλημα λειτουργίας η εταιρία και τα μισά από αυτά αφορούν τους παίκτες και χρήματα που θα έπρεπε να είχαν λάβει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2011!! Ο Νοτιάς επανέλαβε ότι δεν μπορεί να δώσει τόσα χρήματα… Ουσιαστικά δήλωσε αδυναμία να πληρώσει τις υποχρεώσεις της εταιρίας ή έστω να καλύψει το μερίδιο που του αναλογεί αφού το καλοκαίρι του 2010 αυτός και ο Παππάς ήταν οι ενεργοί μέτοχοι που ενέκριναν τον προϋπολογισμό και βέβαια την διοίκηση που θα τον εκτελούσε.

Το ίδιο σαφώς ισχύει και για τους Supporters που μάζεψαν λιγότερο από 1,4 εκατ.ευρώ, ενώ ευθύνες έχει και ο Πέτρος Παππάς που δίνοντας τις μετοχές του στο συγκεκριμένο club φίλων της ΑΕΚ… έδιωξε από πάνω του τις ευθύνες αφήνοντας ουσιαστικά ξεκρέμαστη και την διοίκηση που ο ίδιος διόρισε! Οι μέτοχοι της ΑΕΚ, είναι δεδομένο, ότι ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ. Το ότι αυτοί που έφυγαν πρώτοι ευθύνονται περισσότερο είναι δεδομένο αλλά το συμπέρασμα αυτό δεν μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ. Η κατάσταση είναι οριακή και μπορεί ο Νοτιάς τονίζοντας και απόψε ότι ψάχνει για «συμπαίκτη» ή «συμπαίκτες» να κερδίζει χρόνο και να δίνει ελπίδες, αλλά αν δεν επιτευχθεί κάτι τέτοιο η ΠΑΕ είναι στα όρια του… κράχ!

Και αυτό διότι κάθε μέρα που περνά και δεν αποπληρώνονται οι οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΚ, το πρόβλημα μεγιστοποιείται και το μέλλον της ΑΕΚ προμηνύεται δυσοίωνο! Αν δεν βρεθεί από θαύμα ο συμπαίκτης ή οι συμπαίκτες ή ακόμη καλύτερα, το θαύμα θαυμάτων, ένας νέος ιδιοκτήτης με διάθεση και χρήματα για επένδυση κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το που θα είναι ο πραγματικός πάτος για την μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα.

 aek365.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog