ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ…

ΕΧΘΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΡΕΙΣ ΜΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ.ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ….ΜΑΤΑΙΑ.ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΟ ΚΑΙ ΨΙΛΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ!!

   ΟΥΕΛΒΑ-ΕΛΤΣΕ 1 ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ,ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ,ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΛΕΠΩ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ(2,10)

   ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ-ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ 1  ΑΣΧΗΜΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΕΑ ΑΡΧΗ,ΠΑΝΤΟΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ .

 ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ 2 ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ Η ΠΡΟΤΩΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑ Η ΤΕΣΣΑΡΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑΓΟ ΑΤΛ.ΜΙΝΕΙΡΟ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ Η ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ…ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.