Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χωρίς ταξί αύριο όλη η χώρα

- Advertisement -

Χειρόφρενο τραβούν τα ταξί
από τις 5 το πρωί αύριο έως τις 5 το πρωί της Παρασκευής, με τους ιδιοκτήτες τους να αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του κλάδου τους. Η κινητοποίηση αποφασίστηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί με βασικό στόχο την ενημέρωση όλων των αυτοκινητιστών για το περιεχόμενο του ν/σχ.
«Ο κ. Ραγκούσης αποφάσισε την εδώ και τώρα κατεδάφιση του κλάδου των ταξί και την άμεση εκποίηση των υλικών στα μεγάλα συμφέροντα», αναφέρει η ΠΟΕΙΑΤΑ που στρέφει επίσης τα βέλη της σε σύσσωμη την κυβέρνηση.
«Το χειρότερο από όλα είναι ότι ο πρωθυπουργός και το υπουργικό συμβούλιο άκουσαν ατάραχοι το τερατούργημα που δημιούργησαν για λογαριασμό του Ραγκούση οι μεγαλοεπιχειρηματίες, χωρίς τη στοιχειώδη έστω ένσταση», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Επιπλέον, το νομοσχέδιο χαρακτηρίζεται «ταφόπλακα για 70.000 οικογένειες». «Δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο που να αφήνει περιθώριο διαλόγου ή συνεργασίας με την κυβέρνηση παρόλο που εμείς και προτάσεις καταθέσαμε-από τις 13/7/2011-και ανοικτοί στο διάλογο ήμασταν», υπογραμμίζει η Ομοσπονδία.
Οι ιδιοκτήτες ταξί ξεκαθαρίζουν πάντως πως δεν είναι διατεθειμένοι να μείνουν «απλοί παρατηρητές των εξελίξεων». «Σηκώνουμε το γάντι που πέταξε ο κ. Ραγκούσης και η κυβέρνηση και δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι μπαίνουμε μπροστά σε έναν αγώνα όχι μόνο για τη δική μας επιβίωση αλλά και για λογαριασμό όλης της κοινωνίας, όλης της Ελλάδας», σημειώνουν χαρακτηριστικά.
Καλούν τέλος όσους πιστεύουν ότι «αυτή η κυβέρνηση έχει ξεφύγει από τον δημοκρατικό και κοινωνικό της προορισμό και λειτουργεί με κριτήρια εμπνευσμένα από κληρονόμους πολιτικών ονομάτων ή πρώην δημάρχων με ψευτομεταρυθμιστικά οράματα και μεγαλοεπιχειρηματικές παρέες, και οδηγεί με συνοπτικές διαδικασίες τον ελληνικό λαό στην φτώχεια, στην ανεργία, στην κατάντια», να συστρατευθούν μαζί τους «σε έναν αγώνα χωρίς αύριο».
Εξάλλου, αύριο στις 11 το πρωί ο ΣΑΤΑ θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συγκέντρωση στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης στις 15.00 μ.μ θα γίνει η κεντρική εκδήλωση της Ομοσπονδίας.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog