Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου για τα ‘νταραβέρια’ του πανηγυριού στο Λουτράκι..

- Advertisement -

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων μερίδας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με εμπλοκή του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την πώληση προϊόντων κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Πανηγυριού, με την συμμετοχή των εγνωσμένης αξίας καλλιτεχνών Βασίλη και Σαράντη ΣΑΛΕΑ, επιθυμούμε να ενημερώσουμε όλους τους συνδημότες μας ότι ο Δημοτικός Οργανισμός ουδεμία συμμετοχή έχει στο συγκεκριμένο θέμα, αφού αυτό ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα της εταιρείας «Double N Productions», που διοργανώνει την εν λόγω εκδήλωση.
Επίσης θα πρέπει να διευκρινήσουμε ότι, προκειμένου το Δημοτικό Πανηγύρι να διεξαχθεί υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, με απώτερο σκοπό την ψυχαγωγία των κατοίκων του Δήμου μας, ετέθησαν από την πλευρά του Δημοτικού Οργανισμού σειρά όρων και προϋποθέσεων, που έγιναν αποδεκτοί από τη διοργανώτρια εταιρεία, όπως προκύπτει και από τη σχετική αλληλογραφία.
Κάθε άλλη αναφορά και παράθεση διαφορετικών στοιχείων για το συγκεκριμένο θέμα στερείται αληθείας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΛΟΗΣ Νικόλαος
- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ Κ. ΛΟΗ; ΟΛΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. ΠΟΙΑΝΟΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ; ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

  2. Αφού όλα τα έχει οργανώσει η δημοτική αρχή με τον "σωστό" τρόπο γιατί εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας όλες οι αφίσες που διαφήμιζαν την εν λόγω εκδήλωση?????

  3. ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Π.Κ ΚΑΙ Ο Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΝΤΡΟΠΗ!!!
    ΩΡΑ 10 ΜΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΚΡΕΑΣ-ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΔΕΔΕΣ.ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ. ΑΛΛΑ ΠΡΩΙΟΝΤΑ ΕΙΧΑΝ… ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΗΣ ΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΛΛΟΥ…
    ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ (ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ή ΟΧΙ) ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!!! ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  4. Ρε ΔΙΑ καλό το κόλλημα αλλά ας βλέπουμε και λίγο την αλήθεια. Εντός του προαυλίου απαγορευόταν η πώληση εκτός από τον καντινιέρη του σχολείου που είχε κάνει συμφωνία με τον διοργανωτή γιατί είναι νόμιμος εντός του χώρου.
    Όλοι οι υπόλοιποι από έξω είναι και ήταν παράνομοι αφού δεν υπάρχει χωροθέτηση σημείων για υπαίθριο εμπόριο (έστω και προσωρινό) κάτι που απαιτεί απόφαση δημοτικού συμβουλίου.
    Άρα ο Προμηθέας ούτε συμφωνία έκανε με κάποιον ή κάποιους, ενώ οι απ'έξω ηταν όποιος προλάβει.
    Και ο Δέδες δηλαδή τι να έκανε? Είναι αστυνόμος? Τους παράνομους πωλητές από έξω έχει δικαίωμα μόνο η αστυνομία και εντός (που δεν είχε) ο διοργανωτής. Τόσο απλά.
    Αλλά ξέρεις κάτι? Αν δεν είχε από έξω κρέας κλπ, θα έβγαινες και θα έλεγες "μα είναι δυνατόν να κανονίζουν πανηγύρι για τον κόσμο και να μην έχει κρέας και μπύρες"?
    Εσύ βέβαια στον κόσμο σου. Καλό κακό γίνεται…όλα ευθεία.

  5. Δηλαδή ΟΛΟΙ που πουλάνε την γουρουνοπούλα όπου βρούνε είναι παράνομοι και βρήκανε να τα βάλουνε με τον Λογοθέτη ε;
    Τι να κάνουμε αυτή είναι η αντικειμενικότητα ορισμένων….

  6. Όλοι εσείς υπερασπιστές της δημοτικής αρχής προτού σχολιάζετε,θα ήταν φρονιμότερο, πρώτα να ενημερώνεστε από σωστές "πηγές".
    Ψάξτε λίγο καλύτερα αν υπήρχε ή όχι συμφωνία κάτω από το τραπέζι αλλά μόλις το Loutrakiblog έκανε τη σχετική ανάρτηση και δημιουργήθηκε βαβούρα,την έκαναν γυριστή.
    Επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο θα σας συμβούλευα να κρατάτε άλλη φορά μικρότερο καλάθι για να μην εκτίθεστε!!!!

    ANONYMOUS

  7. Λοιπόν,γελοιότατο το δελτίο τύπου καταρχήν,λέει ψεμματάκια που αρκετοί τα ξέραμε για την κολεγιά(τίποτα δεν μένει κρυφό) αλλά βγήκε εδώ το θέμα θέμα στο κλαρί και μετά αρχίσαν όλοι και ψαχνόντουσαν,τηλέφωνα,sms,αναρτήσεις,μπούρδες και ξέρω-γω και γιατί έτσι,ερωτήσεις,''ποιός αυτός;'' και μετά πάλι ξερω-γω και μπούρδες και..τραλαλά τραλαρί τραλαρό η ιστορία όλη.Νόημα κανένα.Μπούρδες,καμία αντίδραση από κανένα σύλλογο,τίποτα,μηδέν εις το πηλίκο.

  8. φιλε 3.16 εσεις που ειστε κατα της δημοτικης αρχης προσπαθηστε να το χωνεψετε ο Δημαρχος λεγεται Λογοθετης για 3 τουλαχιστον χρονια να μη πω και για παραπανω.Κερναω και σοδες στη παραλια…

  9. Προς 7:36
    Η έλλειψη κάθε σοβαρού σχεδιασμού και στρατηγικής,η ανυπαρξία,η ανικανότητα,η κακή διοίκηση από την απουσία γνώσης και εμπειρίας μας υπενθυμίζουν δυστυχώς καθημερινά ποιος είναι ο δήμαρχος αυτού του δήμου.
    Μην μπαίνεις λοιπόν στον κόπο να το βροντοφωνάζεις,το ζούμε……αυτό το έργο.
    Όσον αφορά τώρα τις μεγάλες προσδοκίες σου για τα παραπάνω χρόνια,έχω να σου πω ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείς από τις ονειροπολήσεις σου μέσα από τη σκληρή πραγματικότητα…………..

    ANONYMOUS

  10. ειστε ολοι γελοιοι τελικα δεν γνωριζετε τιποτα τελικα,και πεζετε με το ψωμακι του κοσμου.ειμαι ενας απο τους παρανομους μικροπολυτες απο εξω που τους ΚΑΛΕΣΕ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΙΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.που μας ειπαν στην αρχη να πουλισουμε και μετα ανθρωπος απο την οργανωση μασ ζητουσε ΜΙΖΑ. 2000ΕΥΡΟ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΟΥΛΙΣΑΜΕ ΗΛΗΘΙΟΙ,60ΚΙΛΑ ΚΡΕΑς.ΚΑΙ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΤΥΠΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΛΕΑ και του δωσαμε λεφτα 250 ευρο για να κατεβαση το φορτηγο τισ καρεκλες και τα τραπεζια κυριοι.οντως ο δημαρχος δεν φταιει εμπλεξε με απατεονες. αλλα εμεις τι φταιμε που χρεοθηκαμε για να βγαλουμε ενα μεροκαματο.. για ρωτηστε και τον κυριο με τις μπυρεςς που ηταν μεσα τι επαθε,,,, δεω τρεπεστε ολοι γραβατακιδες…. εσεις μας πηρατε τηλ. μας ειπατε να παμε.

  11. Τι ακριβώς εννοείς 5·56 όταν λες "μας κάλεσε η δημαρχεία να πουλήσουμε έξω από το σχολείο"??
    Πως ακριβώς έμπλεξε ο δήμαρχος με απατεώνες??
    Ποιοι γραβατακηδες σας πήραν τηλέφωνο για να πάτε??

    ANONYMOUS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog