Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σχόλιο του Τάκη Παρασκευόπουλου για το πανηγύρι

- Advertisement -

ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ…

ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΟΡΩΝ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ… ΟΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ…..ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΥΡΙΟ!!!

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑΚΗ ΑΡΓΗΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΩ ΚΟΦΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟ. ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ
    Υ.Γ ΓΙΑ ΤΟ ?ΣΤΟΙΧΗΜΑ? ΛΕΩ

  2. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ-ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ-ΚΑΝΤΟ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ…ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!!ΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

  3. φιλε μου και λιγα λες αν και δεν σε ξερω.ειναι η πιο επικινδυνη δημοτικη αρχη.οχι ασχετοι απλως.λυγουρια για εξουσια και ανευθυνοι.

  4. οτι κ να εκαναν,κ στην ουκγαντα για ανθρωπιστικη βοηθεια να πηγενε ο δημος παλι προβλημα θα ειχες…γιατι το προβλημα το εχεις μεσα σου,κ δεν σε κατηγορω ειναι μεγαλη ητα να τρως ακυρο στις εκλογες…πως να το χωνεψεις…θα πιω μια σοδα στην υγεια σου!

  5. ΤΑΚΑΡΕ ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Κ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΥΓΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΓΥΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΥΓΙΡΙΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΝ ΕΔΩ,ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΠΑΩ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Κ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ,ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΑΡΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ,Κ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Κ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΕΣ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog