Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μητρογιάννης – Παλαιολόγου: Ποιός θα ευλογήσει τα ιερά δεσμά του γάμου τους;

- Advertisement -

Η 42χρονη ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο εκλεκτός της ζωής της, 53χρονος επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μητρογιάννης, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, τον επόμενο μήνα…

Έχουν βγάλει όμως τις άδειες γάμου; Θα προλάβουν μιας και η ημέρα του γάμου πλησιάζει; Ξέρουμε ότι κάνουν αγώνα δρόμου ανάμεσα σε 2 μητροπόλεις, οι υπεύθυνοι τρέχουν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα χαρτιά (χαρτί του διαζυγίου κτλ). Ευχόμαστε, από την πλευρά μας, να είναι όλα έτοιμα και να μην υπάρξουν προβλήματα! 

Τα λαγωνικά του loutrakiblog, μάθανε όμως το σημαντικότερο: Ποιός θα ευλογήσει τα ιερά δεσμά του γάμου τους. Το σίγουρο είναι ότι έχουν επιλέξει με προσοχή και τον ιερέα ο οποίος θα τελέσει το μυστήριο και θα ευλογήσει το ζευγάρι ώστε να “ριζώσει”, μην υπάρξουν απρόοπτα και αρνητικές παρεμβολές (φτου φτου). Πρόκειται για κληρικό από ενορία του Λουτρακίου, γνωστός για τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με το ζευγάρι και για την έμφαση και την ιδιαίτερη σημασία που δίνει στην τέλεση του συγκεκριμένου μυστηρίου. Αυτός είναι και ο λόγος που γεμίζει κάθε Κυριακή ο ναός της Παναγίας της Γιάτρισσας από πιστούς που συρρέουν να βιώσουν με κατάνυξη την λειτουργία και τους γεμάτους νοήματα λόγους του. Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα, πρόκειται για τον πατέρα Νικόλαο.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τρεις επιβεβλημένες διορθώσεις.
    1. Ο Βαγγέλης είναι 58 χρονών
    2. Η Παναγία γεμίζει γιατί είναι η Παναγία η Γιάτρισσα. Ουδόλως συμβάλει ο παπα Νίκος σ' αυτό.
    3. Η έμφαση που δίνει ο συγκεκριμένος ιερέας στο μηστύριο του γάμου, προφανώς το εξαντλεί μόνο στους άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog