Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λοβέρδος: Επίθεση σε δημοσίους υπαλλήλους και Αριστερά

- Advertisement -

Βόμβες κατά των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και κατά της Αριστεράς, έριξε από το βήμα της Βουλής ο Α. Λοβέρδος…

Ο υπουργός Υγείας, αναφερόμενος στη λειτουργία του δημοσίου είπε ότι «το ένα εκατομμύριο υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τα 10 εκατομμύρια πολιτών με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν».

Ο συνταγματολόγος υπουργός έστρεψε όμως τα πυρά του και κατά του Συντάγματος, χαρακτηρίζοντας το ισχύον Σύνταγμα ως «την πρώτη γραμμή μαζινό υπέρ της γραφειοκρατίας» Πρόσθεσε μάλιστα ότι «όποιος πιστεύει ότι μπορεί να ασκήσει πολιτικές χωρίς να νικήσει το ελληνικό δημόσιο εξαπατάται».

Από τα πυρά του κ. Λοβέρδου δεν ξέφυγαν και τα κόμματα της Αριστεράς  και ιδιαίτερα της αριστερής ιδεολογίας που επικράτησε μετά τη μεταπολίτευση

«Στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης η ζωή έχει αξία μόνο αν είσαι αριστερός. Εάν δεν είσαι σε πεθαίνουν σε 10 μέρες. Ότι έγινε στην Ελλάδα  κατά τη διάρκεια του εμφυλίου αντιστράφηκε μετά την μεταπολίτευση», είπε ο υπουργός Υγείας.

Μάλιστα όταν βουλευτές του ΚΚΕ διαμαρτυρήθηκαν και του ζήτησαν να ανακαλέσει ο κ. Λοβέρδος απάντησε ότι θα ζητήσει να γραφτούν τονισμένα στα πρακτικά όσα είπε.
Star.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχουμε όλοι μας τις ευθύνες μας αλλά να βγαίνει το ίδιο "το σύστημα που δημιούργησε αυτό το σύστημα" και να κάνει κατεδαφιστική κριτική ή να εμφανίζεται ως "σωτήρας" μας είναι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο!. Ω! Ελλάδα τι ζεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog