Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ-Η ΠΟΛΥΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

- Advertisement -

Πλήθος κόσμου χθες και σήμερα
συρρέει για να προσκυνήσει την εκλησσία της Παναγίας Γιάτρισσας , με αφορμή τα γεννέθλια της Θεότοκου. Ο  κόσμος ήταν αρκετός . ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!!!

ευχαριστούμε το
perachora.gr

- Advertisement -

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων για την απόφασή του να συμμετέχουν στη λιτανεία και οι δύο φιλαρμονικές. Επιτέλους βρέθηκε κάποιος για να εξομαλύνει τις σχέσεις των παιδιών, που συμμετέχουν στις φιλαρμονικές του Δήμου μας και να σταματήσει τις φιλοδοξίες ορισμένων μελών τους.
    Συγχαρητήρια επίσης στη φιλαρμονική της Περαχώρας και ιδιαίτερα στον κ. Ρίζο (τον μαέστρο), που αν και εμφανισιακά ήταν κατώτερη, σαν σύνολο ακούστηκε καταπληκτικά.
    κ. Πελοπίδα, δεν κάνουν τα καπέλα και οι στολές μια φιλαρμονική. Μάζεψες όλους τους δασκάλους και τους μουσικούς για να εντυπωσιάσεις, αλλά δεν τα κατάφερες.
    Η φιλαρμονική ενός τόπου πρέπει να αποτελείται από δημότες του. Άλλωστε και εσύ μουσικός από τη φιλαρμονική Λουτρακίου βγήκες και τα έξοδα των ιδιαίτερων σπουδών σου επιβάρυναν τους δημότες. Γιατί κ. Πελοπίδα τα χρήματα που διαχειρίζονται και δίνονται σε κάθε Δήμο, δεν είναι ούτε του εκάστοτε Προέδρου, ούτε του Δημάρχου, ούτε του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι των Δημοτών.
    Κύριοι της μειοψηφίας, αφήστε πλέον την πολιτική και βοηθήστε τις φιλαρμονικές μας.Έχουμε στον τόπο μας καλό υλικό για να τις στελεχώσουμε. Δεν χρειάζονται οι ξένοι, που πάντα αμοίβονται με αρκετά χρήματα.

  2. Άψογος ο εορτασμός της ΄΄Παναγίας Γιάτρισσας΄΄.
    Όλα ήταν τέλεια. Να έχουμε τη βοήθειά της!
    Όμως, ο Μητροπολίτης μας κακώς αναφέρθηκε σε ένα πρόσωπο, για την ιστορία της εικόνας της Παναγίας.
    Την ιστορία αυτή την γνωρίζουν οι Λουτρακιώτες.
    Βέβαια ο συγκεκριμένος δεν είναι Λουτρακιώτης. Ίσως δεν το διευκρύνησαν στον Σεβασμιότατο.
    Καλά θα κάνουμε να μην οικειοποιούμεθα τις ιστορίες ενός τόπου.

  3. Αγαπητε κυριε απο πανω αν ηξερες ετω και λιγο τι 8α πει η εννοια μουσικη τοτε θα σου ηταν ευκολο να ξεχωρισεις το επιπεδο των δυο φιλαρμονικων!!και ως καλυτερη σε μουσικο επιπεδο του λουτρακιου πρεπει να εχει και καλυτερη εμφανηση!!σου εχω ομως να σου γνωστοποιησω οτι η φιλαρμονικη περαχωρας στην λιτανεια ειχε 3-4 ατομα εκτακτα ενω του λουτρακιου μονο 1!!και αυτος ηταν καθηγητης της φιλαρμονικης!!για αυτο πρωτα να μαθαινεις και υστερα να λες την γνωμη σου περι των φιλαρμονικων κυριε απο πανω!!!

  4. κ. 12:02 πρώτα να μάθεις ορθογραφία!
    Εγώ θα βρω το πλάνο της φιλαρμονικής και θα σου δείξω πόσοι ήταν. Άλλωστε πολλοί παλιοί μουσικοί της φιλαρμονικής μας έχουν πάει στην Περαχώρα.
    Για ποιο καθηγητή μιλάς; Γι' αυτόν που το 2007 έδιωξε ο Δρίτσας με τον Γκιώνη και ο Πελοπίδας παρακαλούσε τους γονείς των παιδιών να βοηθήσουν να μη φύγει ο τότε μαέστρος; Και πληροφοριακά, αν ξέρουμε από μουσική, μάθε ότι ξέρουμε περισσότερο από τους πρόσφατους φίλους του Πελοπίδα.
    Δεν δέχομαι να μιλάω με ανθρώπους που με ψέματα προσπαθούν να πετύχουν το σκοπό τους. Ντροπή!

  5. Να συμφωνήσω με τον 11:44 Αυτα τα πράγματα από το στόμα του Μητροπολιτου δεν πρεπει να λεγονται αλλα και αυτος ξενος ειναι ας τους συγχωρεση η Παναγια και τους 2 και να μας βγάλει απο το αδιεξοδο που εχει βρεθει η Ελλάδα Αμην.

  6. Καλα θα κανει και ο μητροπολιτης και ο καθε μητροπολιτης να προσεχει τι λεει. Δεν εχουν το δικαιωμα οι ρασοφοροι να υποβιβαζουν τη νοημοσυνη και το μορφωτικο επιπεδο του κοσμου επειδη φορεσαν μια μιτρα (χρυσοκεντητο καπελο).

  7. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΟΣΟΝ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΤΗ ΜΥΤΡΑ
    ΠΟΥ ΦΟΡΕΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΠΟΥ ΚΑΘΑΓΙΑΖΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΓΩ
    ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΤΑΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΟΙ ΔΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΛΕΓΩ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΑΛΙΟΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗΔΕΣ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

  8. ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΕΚΤΑΚΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΙΟ. Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΕΙΧΕ 3 ΚΑΙ ΟΧΙ 4 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΤΑΞΕΟ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΣΤΟΥΣ 15 ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΠΕΛΟΠΙΔΑ?

  9. Εγω άκουσα οτι ήταν άλλη φιλαρμονική απλώς τους είχαν ντύσει με τις στολές του δήμου για να μην φαίνονται και πήραν και δυο τρία άτομα απο τη φιλαρμονική Λουτρακίου για ξεκαρφωμα!!!

  10. Απαντηση στον 9 και 17.
    1. Ο σαρκωθεις Χριστος δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το Χριστο που μας πλασαρουν οι ρασοφοροι.
    2. Η κολαση και ο παραδεισος ειναι 2 εννοιες που τις ζουμε καθημερινα στο τωρα, το αυριο ειναι αβεβαιο καθως και οι μελλοντες εισελθηναι δεν θα εισελθον με κριτηρια των παπαδων.
    3. Η σοφια του Θεου δεν εχει να κανει με τις αρλουμπες που μας τσαμπουναει ο μεχρι προτεινος του βιου ναυαγος του Υψιστου λειτουργος.
    4. Αν πρεπει εμεις σαν προβατα να σεβομαστε τον ποιμενα θα πρεπει πρωτα ο ποιμενας να σεβεται το ποιμνιο του.

    Καμια φορα αναρρωτιεμαι αν το σταλινικο καθεστως της αθεϊας ηταν πολυ ανωτερο απο το σημερινο θεοκρατικο ελληνικο καθεστως.

  11. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑ Η ΚΟΡΦΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΛΙΟΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.
    Υ.Τ
    ΠΑΠΟΥΛΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΑΖΩ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΣΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

  12. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΓΕΜΑΤΑ.ΚΑΘΕΤΕ Κ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Κ ΜΕ ΑΙΔΙΕΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ Η ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Κ ΑΝ ΦΟΡΑΦΑΝΕ ΣΤΟΛΕΣ Η ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ.ΠΑΠΠΑ;;;ΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ Κ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ Κ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟ,ΠΡΩΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΟΓΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

  13. ΠΑΠΟΥΛΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΩ…. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΔΩ ΤΟΝ "ΝΤΟΠΟΙΟ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ Ο 2:07

  14. Ο καλός θεούλης δεν αφήνει ποτέ τα τεκνα του (τον τόνο στα τεκνα το βάζετε μπρος η πίσω το ίδιο μου κάνει) ανημέρωτα και προπαντός αβοήθητα, αμήν. Από την απάντηση που θα δώσω θα κριθεί η όχι και η πρόταση μου για την αναγκαιότητα των ερωτήσεων προς τον Παπαμούχλα (θα εξηγήσω το μούχλα) από τον μπλόκερ ειδικό παραθύρι για οποιαδήποτε ερώτηση σχετική η άσχετη για όλα τα θέματα διότι τυγχάνει ειδικός σύμβουλος ψυχιατρικής γνωστού θεραπευτηρίου Αθηνών ήτοι και Αρχηπρεσβύτερος του πρώην Μακαριότατου . ζωή σε λόγου μας. Ας Αρχίσω ,με το Παπαμούχλα γιατί έτσι με φώναζαν οι συμμαθητές μου γιατί είχα άριστα στα θρησκευτικά (και τότε ποιος δεν είχε) αλλά και διότι ήξερα απ έξω και ανακατωτά την παλαιά διαθήκη και τις 10 εντολές. Αμήν και λέγω πάλι αμήν χριστιανοί μου. ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ. Ενημερώθηκα το κατά τι είναι δυνατόν λίγο και του ότι δεν κατέχω τα γεγονότα και τόσο καλά (ας είναι καλά το το pc μου
    εξαπύρινος και με πολλά έξτρα, σφαίρα πάει το άτιμο αφού να φανταστείτε κάθε βράδυ συμπεριλαμβάνεται στη προσευχή μου αν θέλετε να σας την στείλω και να δείτε DOWNLOAD …..θα σας φύγει ο πολυέλαιος ) Λοιπόν επι του θέματος, δηλαδή περί συνουσίας με τον αγαπητό χριστιανό αδελφό Κύριο Λικόοοοπουλο που θα ήθελε να συνευρεθεί ο αγαπητός μας φίλος. Αγαπητέ φίλε τάδε και ανώνυμε για σου και ο θεός μαζί σου γιατί θα τον χρειαστείς ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ. Πριν σου απαντήσω επικοινώνησα δια μέσου προσευχής ( Τα μέντιουμ δεν τα πάω λόγο ανταγωνισμού ύφεσης Κολοκρατη κλπ) με ανώτερα πνευματικά και πολιτικά στελέχη της εξουσίας και η απάντηση κατόπιν ωρίμου σκέψεως τολμώ να ειπώ ότι ο χριστιανός ( ο θεός να τον κάνει ) έχει το ακαταλόγιστο συνεπώς κάθε επαφή σεξουαλική μαζί του ίσως προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στους ομοειδείς του που θα προσπαθήσουν να τον μιμηθούν. Τι θέλω να είπω δια τούτο;
    Σε συμβουλεύω να του πετάξεις τα εξαπτέρυγα έξω ( Δεν υπάρχει πρόβλημα φορεί γυαλιά)
    και μετά το πέρας της πράξεως φέρτον σε μένα να τον κοινωνήσω και να κανονίσω και ένα ευχέλαιο . Ε γιατί να μη πάρουμε και μείς κάτι κλέφτες θα γίνουμε . Φυσικά θα αφήσω τον εξορκισμό γι ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ και να δούμε αν θα παρουσιάσει βελτίωση γιατί πρόκειται περί αξιοπερίεργου φαινομένου τόσον επί της γης αλλά και άλλον τόσον επί του ουρανού γιατί όπως σας εξήγησα οι ουράνιοι πατέρες έμειναν άναυδοι με την περίπτωση του. Αυτά είχα να πω και περιμένω άλλη ερώτηση. ΑΜΗΝ . Ελπίζω να σε Δια-φώτισα φίλε αναγνώστη και θα είμαι πάντα στη διάθεση σου όπως φυσικά και όλων όσων ζητήσουν τη θεοσεβούμενη γνώμη μου αρκεί μα είναι Χριστιανοί ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ και ειρήνη ημην
    ο Παπαμούχλας

  15. ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ Τεκνα μου….(ξέρετε που θα βάλετε τον τόνο τάχουμε ξαναπεί αυτά) Ο θεός να σας ευλογεί να τα παίρνουμε και μείς οι ευλογημένοι του θεού γιατί με τις προσευχές δεν βγαίνει τάλαρο + Αθηνά και χείρα κίνει που λέγαν οι ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.
    Λοιπόν παρά την θερμή παράκληση μου τεκνα μου προς το μπλογκερ (έμαθα και το όνομα του καθότι μου το σφύριξαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι "φίλοι του Λικοοόοπουλου) τον Μιχάλη, δεν έλαβα ακόμα απάντηση για το αν θέλει να με ρωτούν οι Αναγνώστες του loutrakiblog για πρόσωπα του Δημόσιου βίου μας με άλλα λόγια Επώνυμοι και να εκφέρω την γνώμη νου και την άποψη μου ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ε….; Και αν έχει και λόγο θεόσταλτο ακόμα καλύτερα Ααααμήν (φτου ρε με κόλλησε ο Λικοοοόπουλος)
    Με τις ευλογίες μου
    Ο Παπαμούχλας
    Υ.Γ Λέω να Πάω στο SPA να κάνω κανα μπανάκι γιατί όπως πάει…… το Βλέπω να το
    παίρνει ο Καρααααβούλης και να το κάνει Αρένα με ταύρους …….. έ… δεν θα τα είπω όλα.
    Μόνο αν με ρωτάτε. POWER, που λέμε και μείς οι παπάδες.

  16. η παραπληροφόρηση στο μεγαλείο της!!!πάντως αυτοί με τα καπέλα και τις άσπρες στολές είναι η φιλαρμονική λουτρακίου για όσους δεν το γνωρίζουν.. το μόνο που μένει είναι να συστήσουμε σε μερικά άτομα από πάνω έναν καλό ωτορινολαρυγγολόγο, για να καταλάβουν που πρέπει να δωθούν τα συγχαρητήρια,και ιδιαίτερα στον κ.Πελοπίδα(μαέστρο).. τώρα για περαιτέρω μουσικές γνώσεις σας προτείνω την μουσική σχολή του δήμου μας!!!!

  17. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΓΙΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ 15! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΟΠΙΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ? ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟ? ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΗΡΟ ΑΚΟΜΑ. ΘΑ ΜΑΘΕΙ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΜΑΕΣΤΡΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ 544 ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΑΝ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ, ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ!

  18. 2.00 άντε να παρακολουθήσεις μια πρόβα ή έστω δες στο youtube video και σύγκρινε,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ονομάζετε αυτό και όχι υποστηρίζω τους φίλους μου!!! όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λέω εγώ.όσο για τον μαέστρο βρες έναν πεπειραμένο μουσικό στην ηλικία του και φέρτον μας να μας κάνει μαθήματα! μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει την πορεία του εν λόγω μουσικού στην φιλαρμονική για να δεις σε τι επίπεδο την έχει φτάσει..

  19. ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ 833 ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ-ΘΕΑΤΗΣ. ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ! ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ 833 ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ! ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΙ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ.

  20. για φούντο?! μακάρι να ήταν έτσι η καταστροφή.ο καθένας γράφει ότι θέλει στο internet,σημασία έχει η ανταπόκριση του κόσμου και πίστεψε με είναι πολύ μεγάλη και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.τώρα εσύ κάτσε να κατακρίνεις μια τόσο μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά του δήμου μας.σέβομαι την προσωπική σου άποψη και δεν προχωράω άλλο το θέμα.να έχεις ένα όμορφο βράδυ!

  21. ακουγοντας και τις 2 φιλαρμονικες ηταν και η 2 καλες μια και δεν ειμε απο τιν περιοχι κρινοντας αντικιμενικα θεορω οτι καλητερη ηταν του λουτρακιου οχι λογο τις εμφανισης και του μεγεθους αλλα λογο του επιπεδου δισκολιας του μουσικου τεμαχιου που εκτελεσε η sanda filomena εινε μια πολι δισκολη και απετιτικη μαρτσια που σινιθος ακουγετε μονο απο μεγαλες φιλαρμονικες οπος του δημου αθηνεων η της κερκηρας ενο ολη οσι ξερουν απο φιλαρμονικεσ γνοριζουν οτι η μαρτσια Αγιος μηνας που εκτελεσε η φιλαρμονικη της περαχορας ειναι μια απο της πιο εφκολες σιναμα ομοσ και ομορφη μαρτσια λειτανιας που εχει σινθεση ο κηριοσ σπηριδον προσοπαρης τορα αφτα που λετε για μπουγια δεν ισχιουν γιατι αν ειχαν ντιση ατομα που δεν ιταν μουσικη της μπαντας σιγουρα το ειχιτικο αποτελεσμα θα ιταν διαφορετικο τορα αν πληρονουν μουσικους και εχουν τα χρειματα μαγκια τους αλλα απο οτι προκηπτη απο της σηζητισης σας και οι 2 φιλαρμονικες αφτο κανουν οποτε καρφονη η μια την αλλη σαν τα μικρα παιδακια !!!!αφτα και χερετισματα απο την ομορφη κεφαλονια !!! ιστερογραφο συγνομη για την ορθογραφια αλλα ειμε δησλεκτικος και σινιθος γραφο σε γκρηκης!!!!!!

  22. το αποκαλώ ιδαιτερότητα,γιατί ξέρω ότι δεν είναι μειονέλτημα σε καμία περίπτωση..,ίσως "διαφορετιότητα" να ταιριάζει καλύτερα σαν λέξη,για να μην προσβάλλω άθελα μου…

  23. μειονεκτιμα εινε αν εχεις να κανεις με φιλολογους… ευτυχος παντος δεδομενου οτι καταφερα να ανταπεξελθω αρειστα απο το ελλινικο σιστιμα εκπαιδευσης και απο το θεσμο τον πανελλινιον το 2005 και σιμερα να εχω πραγματοποιιση το ονοιρο μου που ηταν να σπουδασω την μαθηματικη επιστιμι στο καποδιστριακο πανεπιστημιο αθηνων δεν εχω κανενα παραπονο!!!!! να προσθεσω και κατι αλο που παρατηρισα στο βιντεο στο σιμιο 5:40 ακουγετε απο την φιλαρμονικη του λουτρακιου το τριο απο την επισης πολη ομορφη μαρτσια ευαγγελισμος της θεοτοκου του σιχορεμενου στεφανου δολιανιτη (αρχειμουσικου εος και το θανατο του της φιλαρμονικης ετεριας μαντζαρος) της μαρτσιες της γνοριζω γιατι ασχολουμενος εδο και 15 χρονια (αφιλοκεδος )με τις φιλαρμονικες τοσο στην κεφαλονια οσο και στην αθηνα εχω φτιαχει αρχειο με περιπου 60 μαρτσιες για λιτανια τα ιπολιπα κοματια (σιναβλιον ,εμβατιρια παρελασις,φουνεμπρε,κ.τ.λ.)εινε 100νταδες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog