Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα 14,5 αρχίζουν το σεξ οι Ελληνίδες

- Advertisement -

Ριψοκίνδυνες συμπεριφορές στη σεξουαλική τους ζωή παρουσιάζουν οι ελληνίδες έφηβες…

σύμφωνα με μελέτη που έγινε σε 20 Γυμνάσια και Λύκεια στην Αθήνα και παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του 8ου  Διεθνούς Συνεδρίου για την Υγεία της Γυναίκας.

Η έρευνα δείχνει ότι οι έφηβες στη χώρα μας έχουν πολλές σε αριθμό, αλλά μικρές σε διάρκεια σχέσεις και δεν είναι σωστά ενημερωμένες για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και τη χρησιμότητα του εμβολιασμού έναντι των ιών HPV.
 Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής καθηγητής Μαιευτικής Ευθύμης Δεληγεώρογλου, οι ελληνίδες ξεκινούν το sex στην ηλικία των 14,5 ετών και μόνο το 30% των εφήβων χρησιμοποιεί σε κάθε ερωτική επαφή προφυλακτικό.

Κατά την εισήγησή του ο κύριος Δεληγεώρογλου, τόνισε την επιτακτική ανάγκη εμβολιασμού έναντι του HPV, ως αποτελεσματικό μέτρο πρόληψης του καρκίνου της μήτρας. Τα τελευταία δεδομένα σχετικά με το διδύναμο εμβόλιο έναντι του HPV, παρουσίασε ο καθηγητής Γυναικολογίας του Universite Libre de Bruxelles, Philippe Simon, υπογραμμίζοντας ότι τα τελευταία δεδομένα δείχνουν ότι η αποτελεσματικότητά του στην αντιμετώπιση του καρκίνου του τραχήλου ξεπερνάει συνολικά το 90%. Παράλληλα διατηρεί υψηλά επίπεδα αντισωμάτων για 8,4 χρόνια.

*24wro
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ορίστε τα χάλια μας. Και πρόωρα και ανενημέρωτα και απροστάτευτα.
    Τουλάχιστον ας ενημερωθούν σωστά και υπεύθυνα απο εκπαιδευτικούς και γιατρούς αν οι γονείς δεν ξέρουν πως να το χειριστούν, και είναι κάτι που είναι απαραίτητο πριν τα βλαστάρια τους "ενημερωθούν" απο τσόντες, πόρνες, και τον κάθε "επιτήδειο" επιβήτωρα.
    Οι αρρώστιες θερίζουν και το αντίκτυπο πιθανής εγκυμοσύνης σε αυτές τις ηλικίες είναι το λιγότερο τραυματικό.
    Θεωρώ μέγα λάθος το πρότυπο που εμφανίζει ολοένα και μεγαλύτερη διάδοση, και που διαφθείρει όλο και περισσότερο το αυριανό μέλλον μας.
    Ενα μέλλον "μικρομέγαλο" που είναι χαμένες οι πατροπαράδοτες αξίες και η χρηστή ηλικιακή σειρά στον κύκλο της ζωής.
    Γι' αυτό έχουν χαθεί έννοιες όπως ο σεβασμός,
    γι'αυτό έχουν χαθεί σημασίες όπως ο οικογενειακός δεσμός.
    Γι' αυτό την σήμερον ημέρα βλέπουμε ανθρώπους που στην δεύτερη, πολλές φορές ακόμα και στην τρίτη δεκαετία της ζωής τους όχι μόνο δεν έχουν δημιουργήσει μια δική τους οικογενειακή εστία αλλά δεν έχουν απογαλακτιστεί καν απο την γονική στέγη και τσέπη.
    Γι'αυτό τα παιδιά ψάχνουν την "εικόνα" της γιαγιάς και αντί για αυτό βρίσκονται αντιμέτωπα με μια εικόνα συνταξιούχας πόρνης και νυν τσατσάς.
    Γι' αυτό βλέπουμε μικρά κορίτσια "ντυμένα",χτενισμένα και βαμμένα που συμπεριφέρονται σαν φτηνές ιερόδουλες.
    Συμπέρασμα:
    <> (…)

  2. κι όπως πάντα,φταίνε τα παιδιά…το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής παραμένει άγνωστο,όσο θα είναι υπουργείο Παιδείας,εξαρτώμενο από το "Θρησκευμάτων"…για να μας πει ο Μητροπολίτης μας κι ο Αρχιεπίσκοπος αν πρέπει να γίνεται το μάθημα στα σχολεία…

  3. s-spinos:
    Αχ, βρε a.v. εδώ καλά-καλά δεν επιτρέπουν να διδαχθεί η θεωρία
    της εξέλιξης των ειδών, και θέλεις οι παπάδες να επιτρέψουν τη
    διδασκαλία μαθήματος σεξουαλικής αγωγής και οικογενειακού
    προγραμματισμού!
    Ρώτησες αν τους το επιτρέπει ο Παυλιανισμός;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog