Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Adele μιλάει για πρώτη φορά για την αρρώστια της!

- Advertisement -

Μπορεί να την είδαμε υγιέστατη στο κόκκινο χαλί αλλά και πάνω στην σκηνή των MTV Video Music Awards 2011 και να την θαυμάσαμε… στο εξώφυλλο του Βρετανικού Vogue αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο όπως φαίνεται!!!
Μετά την ακύρωση δύο ακόμα συναυλιών της περιοδείας για τον μήνα Σεπτέμβριο στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Cardiff και στο Empress Ballroom, και τη σοκαριστική δήλωση ότι κάνει εμετό πριν από κάθε συναυλία, η Adele μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για ποιο λόγο ακριβώς ακύρωσε τις παραστάσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!

Η Adele δήλωσε για τη λοίμωξη στο στήθος της, από τον χώρο του ξενοδοχείου που διαμένει, στο adele.tv της:

“Δεν αισθάνομαι ακόμα αρκετά καλά! Ξύπνησα και αισθανόμουν λίγο καλύτερα αλλά όχι αρκετά, όμως αποφάσισα να στρέψω το κεφάλι μου στο Cardiff όπως και να έχει, με την ελπίδα ότι θα είμαι σε θέση να τραγουδήσω απόψε! Στη μέση συνειδητοποίησα ότι ήταν αδύνατο και έτσι, επέστρεψα στο σπίτι για να ξεκουραστώ! Ζητώ συγνώμη. Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς θα έχουν ταξιδέψει ως το Cardiff σήμερα για την παράσταση! Λυπάμαι, τόσο πολύ! Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την εξάλειψη της λοίμωξης μου, δεν υπάρχει καμία χρήση να μάχεται από αυτό, διότι από μόνο του με κάνει πιο αδύναμη. Είμαι με κομμένη την ανάσα και το στήθος μου είναι αηδιαστικό, πιστέψτε με κάνω ότι μπορώ για να γίνω όσο πιο γρήγορα καλά. Είναι ένα μικρόβιο και θα πρέπει να περιμένω μέχρι να φύγει. Δεν είμαι πρόθυμη να κάνω μισές παραστάσεις για κανέναν. Αν προσπαθήσω να κάνω ένα show όπως είμαι, θα είναι για τα σκουπίδια και δεν θα επέστρεφα φέτος και δεν θέλω να σας αφήσω με αυτό τον τρόπο! Αν δεν το αναβάλλω η αρρώστια θα επανέλθει πολύ σύντομα, όταν είμαι καλά θα το κάνω σωστά όπως ξέρω. Συγχωρέστε με, ξέρετε ότι απεχθάνομαι να ακυρώνω πράγματα, όπως γνωρίζετε! Αυτό δεν έχει να κάνει με τον λαιμό μου, όπως πριν. Είμαι βέβαιη, ότι πολλοί αισθάνεστε έτσι, καθώς πηγαίνουν γύρω του. Θα σας δω πολύ σύντομα!
Adele xx”

Οι παραστάσεις θα επαναπρογραμματιστούν με την πρώτη ευκαιρία και όλα τα εισιτήρια θα εξακολουθήσουν να ισχύουν. Οι επιστροφές θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα σημεία αγοράς. Και έτσι, κανένας θαυμαστής της Adele δεν μπορεί να παραπονεθεί και να πει πως το ίσως και να το έκανε εσκεμμένα! Η επόμενη παράσταση είναι προγραμματισμένη το Σάββατο 10/9 στο Civic Hall τουWolverhampton. Ελπίζουμε να της περάσει γρήγορα για να μπορούμε να απολαύσουμε ξανά τη μαγευτική φωνή της! Για να δούμε θα πραγματοποιηθεί;

www.glitter.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog