Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Όλα τα σχολικά βιβλία στον υπολογιστή σας!

- Advertisement -

Το Loutrakiblog μέσω του NewsIt σας προσφέρει την ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου για να δουν οι μαθητές από τώρα τα βιβλία τους, αφού στα σχολεία θα τα δουν από Νοέμβριο…

Μετά το διεθνές ρεζιλίκι με τα σχολεία να ετοιμάζονται να ανοίξουν χωρίς βιβλία, πλέον οι μαθητές και οι γονείς θα μπορούν να πάρουν τα σχολικά βιβλία στα χέρια τους, χωρίς να αναγκαστούν να κάνουν έξοδα, μέσω internet.

Αν και αυτός ο τρόπος δείχνει το μέγεθος της ασυνεννοησίας στην κυβέρνηση, τελικά το υπουργείο Παιδείας, έδωσε στη δημοσιότητα την ειδική ιστοσελίδα, μέσω της οποίας οι μαθητές μπορούν να έχουν στην οθόνη του υπολογιστή τους όλα τα σχολικά βιβλία που χρειάζονται.

Μέσω της ιστοσελίδας http:digitalschool.minedu.gov.gr οι μαθητές μπορούν πλέον να ανοίξουν ηλεκτρονικά το βιβλίο τους και να διαβάσουν ακόμα και τώρα, πριν χτυπήσουν δηλαδή τα κουδούνια στα σχολεία.

Η κατάσταση δεν αναμένεται να βελτιωθεί άμεσα. Η πιο… αισιόδοξη εκτίμηση είναι ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα το Νοέμβριο. Έως τότε, οι μαθητές θα κάνουν μάθημα με φωτοτυπίες. Οι οποίες είναι πιο ακριβές από τα βιβλία…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog