Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Και είς ανώτερα..

- Advertisement -

Προαγωγή για τον πολιτικό μαϊντανό Χάρη Μ. και καθημερινό σύμβουλο του Δημάρχου είχαμε ύστερα από την αισχρή συκοφάντηση μέσω του ανώνυμου ιστολογίου που διατηρεί ο ανώνυμος μπλογκεράς μαϊντανός εναντίον της επιχείρησης που διατηρεί η οικογένειά μου…

Πλέον ο πολιτικός μαϊντανός πήρε-έστω και προσωρινά, την θέση του γραμματέα της παράταξης που κατείχε ο Χρήστος Μίχας και ανέλαβε να ενημερώσει αυτός μέσω τηλεφώνων και γραπτών μηνυμάτων τα στελέχη του συνδυασμού ”Με τους πολίτες μπροστά” για την συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και όλα αυτά  κατ’εντολή του δημάρχου κου Λογοθέτη.

Το τι έγινε μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων δεν περιγράφεται αλλά τελικά αυτό το οποίο αξίζει να σημειωθεί είναι  η  συμπεριφορά του δημάρχου κου Λογοθέτη που,,αντί να διαπομπεύση ή να συνετίσει έστω,τον καθημερινό  συνομιλητή του και άτυπο σύμβουλό του για την αισχρή ανάρτηση λασπολογίας εναντίον τοπικής επιχείρησης ιδιοκτησίας φίλου του δημάρχου,τον επιβράβευσε με μία ακόμη δραστηριότητα.

Εγώ από την πλευρά μου να ευχηθώ και εις ανώτερα..

mi.fi

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜiFi,έχεις πολλά δίκια να είσαι θυμωμένος…ξέρεις ότι είμαι ο πρώτος που σε υποστήριξα ,με δήλωση στα εν λόγω blog…οι "σέντρες" που ανέφερες κάπου,μπορούν να γίνουν και με άλλους τρόπους…πιό κομψούς και θα πονάνε περισσότερο…μην ανοίγεις κόντρες χωρίς λόγο…μέχρι τώρα είμαστε από πάνω,γιατί είμαστε ουδέτεροι…

  2. mi.fi pare thesi..min milas me spontes mpixtes k opoios katalave katalave.ftanei pia..ayto parapaei na paizoun me to pswmi tou kosmaki..ofeileis apenanti stous anagnwstes tou blog kai apenanti se esena ka tin oikogeneia sou prwta apo ola na vgeis na katonomaseis kanonika k na kataggeileis sumperifores apo upokeinoumena blig k toud siaxeiristes tous.k min krineis esu..ase ton kosmo na krinei.ftanei pia.o kosmos ksupnise.den sunexizei na koimatai..oloi sti sentra….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog