Ένα ακόμη ‘καυτό’ ζήτημα βγαίνει στην επιφάνεια από την διαδικασία απευθείας ανάθεσης παρακαλώ,της φύλαξης του ιερού ναού της Παναγίας Γιάτρισσας σε εταιρεία που εδρεύει αρκετά χιλιόμετρα από την πόλη μας και συγκεκριμμένα στο Άργος!!!

Μέχρι πέρσι την ευθύνη της ανάθεσης την είχε η επιτροπή του ναού,φέτος όμως όλο αυτό πέρασε στον δήμο.Εδώ μπορείτε να δείτε την απόφαση όπως την αλιεύσαμε από την διαύγεια.

1

2
Το μεγάλο ερώτημα που απευθύνουμε στον δήμαρχο κο Λογοθέτη είναι:

Για ποιό λόγο κε δήμαρχε δεν πήρατε προσφορές από συνδημότες μας επιχειρηματίες που κύρια ασχολία τους είναι η ασφάλεια και είναι ταυτοποιημένοι στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και επιλέξατε κάποια ‘άγνωστη’ εταιρεία από Άργος;
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι καμία εταιρεία από Λουτράκι δεν ‘ενοχλήθηκε’ για να δώσει έστω μια προσφορά όπως γινότανε παλιά.Πιο κάτω παραθέτουμε  προσφορά του 2009 από την Πύθων security(ιδιοκτησίας Γιάννη Καλλίρη)
Οι εταιρείες security που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας και δεν έδωσαν καμία προσφορά αφού κανένας δεν τους τη ζήτησε είναι:
Πύθων security-Γιάννης Καλλίρης
Total security-Κώστας Στάθης
Saperas security-Σαπέρας
Force security-Αντωνίου
Αcc security-Kάβουρας
αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρα από τις 5 εταιρείες που έχουν έδρα στον δήμο μας υπάρχουν στον νομό Κορινθίας άλλες 7 όπως η Group 4,Senso Security κ.α. που ούτε από αυτές  ζητήθηκε  προσφορά..
Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog δυο από τις εταιρείες (Πύθων και Total security) κινούνται νομικά κατά παντός υπευθύνου και αναμένονται εξελίξεις με το ζήτημα που δημιουργήθηκε.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΥΛΑΞΗΣ 2009 ΚΑΛΛΙΡΗ