Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν θα σταθεί εμπόδιο στην κίνηση του Ανδρέα Βγενόπουλου για τον Παναθηναϊκό, αλλά σε προσωπικό επίπεδο προανήγγειλε ότι θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια…

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να αποδέχεται τους όρους Βγενόπουλου επαληθεύτηκαν, όμως ο Τζίγγερ μέσω επίσημης δήλωσης του έκανε λόγο για επίθεση λάσπης από τον Mr MIG και προανήγγειλε… ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέσω δικαστηρίων.

Η δήλωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη:

«Οι δέκα μήνες “σιωπής”, έληξαν σήμερα μέσα από μια δίωρη εκτόξευση λάσπης στο πρόσωπο μου από τον κύριο Ανδρέα Βγενόπουλο. Είναι γνωστός θιασώτης της τακτικής ότι πετώντας τόνους λάσπης κάτι θα κολλήσει τελικά. Ελπίζω τουλάχιστον να εκτονώθηκε μοιραζόμενος με το πανελλήνιο τα “εσώψυχα” του! Εφόσον είναι για το καλό του Παναθηναϊκού, σε προσωπικό επίπεδο θα το υπομείνω και αυτό. Ωστόσο τα δικαστήρια θα έχουν λόγο για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε.

Στην σημερινή “παράστασή” του βασικός στόχος ήταν μέσα από ανακριβείς ισχυρισμούς και παραποίηση της αλήθειας να αποποιηθεί των προσωπικών ευθυνών που φέρει. Θα είμαι και αυτή την φορά, απόλυτα συνεπής σε αυτά που είπα την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν θα σταθώ εμπόδιο σε αυτά που σήμερα πρότεινε.

newsit.gr