Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δεν ντρέπεστε καθόλου;; Πόσο ψεύτες είστε τελικά;

- Advertisement -

Επεδή, εμείς στο loutrakiblog, έχουμε μάθει να μιλάμε με ντοκουμέντα, σας παρουσιάζουμε τον Αντιπρόεδρο Μπενι-ζέλο να δηλώνει ευθαρσώς μόλις πριν 2 μήνες (!) , οτι η ΔΕΗ δεν θα χρησιμοποιεί ποτέ για την είσπραξη φόρων γιατί είναι κοινωνικό αγαθό…

“Δεν είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ο μοχλός για να εισπράττεις τέλη ή φόρους και ιδίως φόρους, διότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό θεμελιώδες και δεν μπορείς να συνδέεις την εκπλήρωση άλλων υποχρεώσεων, πέραν των δημοτικών εν πάση περιπτώσει των συνδεδεμένων απόλυτα με τον τόπο κατοικίας ή εγκατάστασης, με τους μηχανισμούς αυτούς οι οποίοι έχουν άλλο σκοπό και γιατί εν πάση περιπτώσει πρέπει να αναζητήσουμε κίνητρα για την οικοδομή και γιατί είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο το ακίνητο.”

Είπαμε, η πολιτική είναι τέχνη, αλλά και η υπομονή μας έχει τα όριά της. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κοροϊδεύετε τον κόσμο! Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παίζετε με την νοημοσύνη μας. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα προκειμένου να καλύψετε τις λαμογιές σας, να την πληρώνει ο απλός πολίτης. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Δεν έχετε ίχνος αξιοπρέπειας. Δεν σέβεστε τίποτα! Ιδού και το video. Γιατί κάποιοι πρέπει να θυμούνται για λογαριασμό όλων…

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos:

    alex αγόρι μας τι έπαθες;;; προς τι τόση τσαντίλα;;; πρώτη
    φορά βλέπεις υπουργό να λέει ασύστολα ψεύδη;;; ακόμα δεν
    έχεις καταλάβει ότι ζεις στην Ελληνική επικράτεια;;;
    από όσο θυμάμαι πέρα από δυο ή τρεις (οι οποίοι έχουν πεθάνει)
    δεν έχω ακούσει από κανέναν τους να λέει ολόκληρη την αλήθεια.

    πολιτική (λέει) είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά αυτό είναι
    μια πολύ μεγάλη συζήτηση (γιατί ταυτόχρονα είναι και μια
    πολύ μεγάλη απάτη) γι΄αυτό άστο, άλλη φορά.

  2. Όσα έχουν γίνει τα τελευταία 2 χρόνια στην χώρα μας, είχαν κατακτηθεί με αγώνες και αίμα. Και έρχεται το ΠΑΣΟΚ και εφαρμόζει μέτρα (που μεταξύ μας αν τα είχε εφαρμόσει η ΝΔ, θα είχε καεί όλη η Ελλάδα – και όχι δεν είμαι ΝΔ). Και δεν έχουν καν τα α…ντερα να παραδεχτούν τις πράξεις τους σαν άντρες. Είναι ένα καλοστημένο κόλπο που όμοιό του δεν έχει ξαναυπάρξει κατά την γνώμη μου. Αν μέσα σε 2 μήνες αλλάζουν όσα λένε, είναι ή τρελοί ή ψεύτες.

  3. s-spinos:
    έτσι ακριβώς, "Είναι ένα καλοστημένο κόλπο που όμοιό του δεν έχει ξαναυπάρξει κατά την γνώμη μου."

    αυτή είναι η μόνη αλήθεια,το ότι πρόκειται για ένα πολύ καλά
    καλοστημένο κόλπο.

    μακάρι να το αντιληφθούν έγκαιρα οι συμπολίτες μας πριν μείνουμε τελείως ταπί.

  4. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΜΕΘΑ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ…

  5. Για να ντραπούν πρέπει να έχουν και λίγη τσίπα επάνω τους.Πρεπει να αισθάνονται και λίγο Ελληνες…Αλλά πού τέτοιες αρετές απο δουλοπρεπείς σκυφτούληδες Νενέκηδες..

  6. Συγχαρητήρια alex πολύ εύστοχη και επίκαιρη η ανάρτηση. Θα ήθελα να προσθέσω και ακόμα ένα όνομα στους κωλοτούμπες της μνημονιακής κυβέρνησης, του Παντελή του Οικονόμου, που με το που υπουργοποιήθηκε κατέβασε όλες τις ανηρτημένες ενστάσεις του σχετικά με το μνημόνιο από το προσωπικό του site και σήκωσε τα μανίκια μαζί με τον Βενιζέλο να "σώσουν" τρομάρα τους την Ελλάδα από το κακό!!!

    ο αχρέωτος

  7. Γελοίοι, γελοίοι και τιποτένιοι, ξεφτιλισμένοι και ξεδιάντροποι. Από το "λεφτά υπάρχουν" και στο μή πάγωμα των μισθών, σε αυτό το χάλι. Τι να πει κανείς. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αυτούς αξίζουμε να μας κυβερνάνε. Γουστάρουμε το ψέμα και το παραμύθι. Τη βρίσκουμε να μας παραμυθιάζουν. Αλλιώς δεν εξηγείται να πιστεύουμε αυτόν που εκ των πραγμάτων ψεύδεται και το γνωρίζουμε καλά εκ των προτέρων και να του εμπιστευόμαστε, με την ψήφο μας, το μέλλον μας.
    Τα ίδια παντού, τόσο στις βουλευτικές όσο και στις δημοτικές. Γουστάρουμε το παραμύθιασμα. Η αλήθεια πονάει και την διώχνουμε μακριά…… Ψηφίζουμε αυτούς που μας χαϊδεύουν τ'αυτιά! Είμαστε ….βιτσιόζοι!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog