Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Να μην υπολογίσουν το πολιτικό κόστος ζήτησε από τους βουλευτές του ο Γ. Παπανδρέου

- Advertisement -

«Αν δεν ψηφιστούν τα νέα μέτρα δεν θα εφαρμοστεί η απόφαση του Ιουλίου»…

«Θα κάνουμε τα πάντα στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό για να κλειδώσει η συμφωνία της 21ης Ιουλίου» τόνισε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Το μήνυμα του Γ. Παπανδρέου προς τους βουλευτές του ήταν σαφές: Αν δεν ψηφίσετε τα νέα μέτρα δεν θα εφαρμοστεί η συμφωνία και τότε είμαστε προ των πυλών της χρεοκοπίας. Και μπορεί φαινομενικά να απευθυνόταν στην αντιπολίτευση και δη την αξιωματική αντιπολίτευση όμως ο στόχος ήταν οι 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Μίλησε για το πολιτικό κόστος το οποίο δεν μπορεί να συνυπολογίζεται σε δύσκολους καιρούς, μίλησε για ιστορικό καθήκον αλλά και για αυτούς που έμειναν στην ιστορία γιατί σε δύσκολους καιρούς είπαν την αλήθεια και δεν πτοήθηκαν από τις λοιδορίες «αυτοί δικαιώθηκαν, αυτούς δικαίωσε η ιστορία»

newsbeast.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos:
    η τακτική του εκβιασμού και της τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού, έχει γίνει η δεύτερη φύση αυτής της κυβέρνησης,με μοναδικό σκοπό να υποτάξει τις αντιδράσεις που προκαλεί ο
    πόλεμος που έχει εξαπολύσει ενάντια στους εργαζόμενους για
    να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα μιας δράκας πλουτοκρατών ντόπιων και ξένων. "Εάν η χώρα ήταν σε πόλεμο,δεν θα ζητούσαμε από τους Έλληνες χρήματα για όπλα; Η κατάσταση της χώρας είναι όμοια με πόλεμο". αυτό είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στη Θεσσαλονίκη.

    πράγματι,βρισκόμαστε σε πόλεμο. είναι πόλεμος ανάμεσα στο
    κεφάλαιο και στον κόσμο της εργασίας. Και δυστυχώς προς το
    παρόν κερδίζει αυτόν τον πόλεμο το κεφάλαιο, αφού δεν
    συναντά απέναντί του οργανωμένες μαζικές λαϊκές αντιδράσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog