Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εισέβαλε με τσεκούρι σε παιδικό σταθμό

- Advertisement -

Eνα μικρό κορίτσι έχασε σήμερα τη ζωή του στην Κίνα όταν ένας 30χρονος εισέβαλε σε παιδικό σταθμό και την τραυμάτισε θανάσιμα με τσεκούρι. Ο δράστης τραυμάτισε άλλους τέσσερις ενήλικες και δύο παιδιά…

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το περιστατικό συνέβη στο χωριό Γκονγκγί στην κεντρική επαρχία Χενάν.

Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη είναι ένας 30χρονος αγρότης που φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα επικαλούμενο εκπρόσωπο της αστυνομίας, μεταδίδει ότι ο 30χρονος ονομάζεται Ουάνγκ Χονγκμπίν, και συνελήφθη αφού πρώτα τραυμάτισε συνολικά τέσσερις ενήλικες και δύο παιδιά.

Στην Κίνα από το 2010 έχουν σημειωθεί πολλά παρόμοια περιστατικά σε σχολεία και γηροκομεία με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να έχουν χάσει τη ζωή τους και πολλοί ακόμη να τραυματιστούν.

Τον περασμένο μήνα ένας εργάτης τραυμάτισε οκτώ παιδιά σε παιδικό σταθμό στην ανατολική Κίνα. Ωστόσο μια από τις χειρότερες επιθέσεις σημειώθηκε τον Μάιο του 2010 σε νηπιαγωγείο στη βόρεια Κίνα όπου επτά παιδιά και δύο ενήλικες έχασαν τη ζωή τους.

Οι φόνοι αυτοί συνήθως αποδίδονται από τις αρχές σε ανθρώπους με ψυχικές διαταραχές ή σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην επαγγελματική ή προσωπική τους ζωή.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog