Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κατάπιε το διαμάντι για να αποφύγει τη σύλληψη

- Advertisement -

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Κατάπιε τα κλοπιμαία του σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψη από την ισπανική αστυνομία…
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, δύο καλοντυμένοι άνδρες μπήκαν σε εστιατόριο στην Ισπανία, και ο ένας κάθισε στο μπαρ ενώ ο άλλος έπιασε τραπέζι. Λίγα λεπτά αργότερα σηκώθηκαν και έφυγαν, οπότε η μία από τις Βρετανίδες,πελάτισες που έτρωγαν εκεί, αντιλήφθηκε ότι η τσάντα της είχε κάνει φτερά. Μεταξύ άλλων στην τσάντα υπήρχαν 2000 ευρώ, 400 λίρες, διάφορα κοσμήματα και ένα κολιέ με ένα διαμάντι αξίας 12.000 ευρώ.

Οι κλέφτες πάντως δεν στάθηκαν τυχεροί αφού εντοπίστηκαν λίγο αργότερα σε τυχαίο τροχονομικό έλεγχο. Στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν κλεμμένες χρυσές αλυσίδες, σκουλαρίκια και πολλά μετρητά – όλα όσα είχαν δηλώσει οι Βρετανίδες, εκτός από το διαμάντι.

Οι αστυνομικοί θυμήθηκαν όμως πως ένας από τους δράστες συμπεριφερόταν περίεργα τη στιγμή της σύλληψης και είχε κρύψει το στόμα του με το χέρι του. Έτσι, με τη βοήθεια και μιας ακτινογραφίας, ανακάλυψαν το πολύτιμο διαμάντι στο στομάχι του.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog