Σε άσχημη κατάσταση….., όπως λέει και το λαϊκό άσμα, βρίσκεται το νεόκτιστο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, που βρίσκεται στο Λουτράκι. Ένα βουνό ΕΥΡΩ κόστισε η κατασκευή…

του και εγκαταλείφθηκε και αυτό όπως και ένα σωρό άλλα δημοτικά κτίρια και μέρη στη τύχη του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο περισσότερο θυμίζει χώρο ταφής απορριμμάτων παρά συνεδριακό κέντρο. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι συμπολίτευση και αντιπολίτευση εξαπολύουν βέλη επί καθημερινής σχεδόν βάσης ο ένας στον άλλο, γιατί δεν έχει ρυθμιστεί ακόμη η άδεια χρήσης του, ενώ το ότι έχει μεταβληθεί σε σκουπιδότοπο φαίνεται να μην ενδιαφέρει κανέναν, εκτός βέβαια από τον δύσμοιρο δημότη, ο οποίος πλήρωσε ένα σκασμό χρήματα και αν για κακή του τύχη βρεθεί στην περιοχή πιάνει τη μύτη του από τη δυσοσμία των αποσυντεθέμενων σκουπιδιών και κλείνει τα μάτια του για να μην αντικρίζει την αθλιότητα που έχει περιέλθει ο περιβάλλοντας χώρος.
 Κύριοι του Δήμου μη κάνετε ότι δεν βλέπετε το χάλι, γιατί το πρωί προκειμένου να εισέλθετε στο Αλεξάνδρειο, υψώνατε το πόδι σας για να περάσετε πάνω από τα χόρτα και τα σκουπίδια.

e-istos.gr