Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ στο Λουτράκι: Ένταση στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου

- Advertisement -

Συνεδριάζει ο νεοσυσταθής “Προμηθέας”, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου, υπό την προεδρία του κυρίου Νίκου Λόη…

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρχε επιστολή σύγκλησης παρά μόνο τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου και παράλληλα, έντονες αντιδράσεις υπήρξαν από τα μέλη του Δ.Σ., καθώς δεν υπήρξε πληροφόρηση εκ των προτέρων πάνω στον νέο προϋπολογισμό που συζητιέται. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κύριος Νίκος Λόης, δεν έχει ξεχάσει τους λόγους παραίτησής του από την πρώην ΔΑΕΤ, περί διαφάνειας και ενημέρωσης και θα παρακολουθήσουμε από κοντά τις εξελίξεις. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το ύψος του προϋπολογισμού αναμένεται να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο κύριος Λόης, θα έπρεπε να κάνει όλες τις ενέργειες για να υπάρξει η απαιτούμενη πληροφόρηση, κάτι που δεν έγινε και ως αποτέλεσμα, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τα μέλη του Δ.Σ.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδη ,για να καταλαβω ,συγκαλειτε συγκεντρωση των μελων του ΔΣ ,χωρις προηγουμενως οι συμμετεχοντες να γνωριζουν τον προ.υ.πολογισμο ,και εχει απαιτηση ο κ. Λοης να τον ψηφισουν και μαλιστα προ.υ.πολογισμο υψους 1.000.000 ευρω ?
    Ρε πατε καλα ? τι νομιζετε οτι τρωμε κουτοχορτο ?η" νομιζετε οτι ο προ.υ.πολογισμος ειναι το αμπελοχωραφο σας?
    Δεν γνωριζω ποιοι αντιδρουν ,αλλα μπραβο τους ,γιατι πανω απ ολα σεβοντε τους δημοτες .
    περιμενω να μαθω και την συνεχεια .Το γλεντι ξεκινα μολις τωρα

  2. κ.Λοη να μαθω τι θελετε το 1,000000 ευρω ,σε τετοιους χαλεπους καιρους ,να μας κανετε πληρη αναλυση με παραστατικα οπου και αν ποτε δωθουν ,εχετε υποχρεωση ,γιατι τα χρηματα ειναι των δημοτων .
    Διαφορετικα ,δεν θα τα παμε καλα.

  3. O KYΡΙΟΣ ΛΟΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΟΥΚΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΡΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΑΡΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΔΗΛ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΩΝ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog