Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καρατζαφέρης: «Θα γίνω πρωθυπουργός για να σώσω τον τόπο»

- Advertisement -

«Σας δίνω μια υπόσχεση, θα γίνω πρωθυπουργός για να σώσω αυτόν τον τόπο. Είναι θέμα χρόνου να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας», τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σε συγκέντρωση του ΛΑ.Ο.Σ στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ…
Όταν οι συγκεντρωμένοι φώναξαν το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», ο κ. Καρατζαφέρης παρενέβη και είπε: «Στους καθαρούς Έλληνες, που αγαπούν την πατρίδα, όχι στους αριστερούς κηφήνες».

Δεσμεύτηκε ότι ως πρωθυπουργός θα διώξει τους λαθρομετανάστες από την Ελλάδα και σημείωσε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν λαθρομετανάστη να ασελγεί σε βάρος της Ελλάδας. Θα τους διώξω. Ήρθαν στο σπίτι μου χωρίς να τους φωνάξω κι έχω την υποχρέωση να τους δείξω την πόρτα της εξόδου».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε Λ Ε Ο Σ !! Αν 8ελει να σώσει αυτόν τον τόπο ας φύγει κ ας πάρει μαζί του και ένα σωρό άλλους από τους 300 κηφήνες της βουλής μπας και δει άσπρη μέρα η χώρα αυτή! Άεργοι λαικιστές δημαγωγοί!!

  2. s-spinos:
    μας έδωσε την απάντηση στο ερώτημα του post 9620 του blog,
    γιατί να πονοκεφαλιάζουμε για ηγέτη;;;;;;

    μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ τρομάρα μας!!!!!

  3. Κύριε Καρατζα-φύρερ, ούτε οι ακροδεξιοί όμοιοί σας ούτε οι άκρο-αριστεροί ανόμοιοι, ούτε και οι ενδιάμεσοι θα σώσουν την Ελλάδα και την κάθε Ελλάδα… Ας προσπαθήσουμε πρώτα ως άνθρωποι και βλέπουμε…

  4. δε πειράζει, ας είναι ακροδεξιός και φασίστας ο Καρατζαφέρης, άλλωστε τότε τόση δημοκρατία με αυτούς που τώρα μας κυβερνάνε είχαμε να δούμε απο τη Χούντα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog