Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μαχαίρι και σε επιδόματα και συντάξεις

- Advertisement -

Η περικοπή των αναπηρικών συντάξεων και η επιτάχυνση της επισκόπησης των προνομιακών επιδομάτων βρέθηκε στο επίκεντρο της κυβερνητικής σύσκεψης, η συνεδρίαση της οποίας ολοκληρώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα…
Στη σύσκεψη η οποία γίνεται υπό τον πρωθυπουργό συμμετέχουν οι κύριοι Βενιζέλος, Χρυσοχοϊδης, Ρέππας, Σκανδαλίδης, Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Παπουτσής, Μόσιαλος, Βάρτζελη, Αθανασάκης, Γληνός.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε ενόψει αποψινής τηλεδιάσκεψης Παπανδρέου – Μέρκελ – Σαρκοζί και της συνεδρίασης του Eurogroup την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο υπουργός επικρατείας κύριος Ηλίας Μόσιαλος στο υπουργικό συμβούλιο την μεθεπόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί το ενιαίο μισθολόγιο και το προσχέδιο του προϋπολογισμού.

Όπως είναι γνωστό, οι απώλειες στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων με το ενιαίο μισθολόγιο φτάνουν ακόμη και το 60%!

Την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται η εφαρμογή της αναδιάρθρωσης δημόσιων φορέων.

Σήμερα ο Πρωθυπουργός κύριος Γεώργιος Παπανδρέου και ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος είχαν συνάντηση και με τον επικεφαλής της ομάδας Task Force κύριο Ράιχενμπαχ για τον τρόπο που η ομάδα θα βοηθήσει την ελληνική κυβέρνηση τις διαρθρωτικές αλλαγές.

Η ομάδα, με τη βοήθεια διεθνών και εθνικών οργανισμών αλλά και εμπειρογνωμόνων, πρόκειται να παράσχει συμβουλές για θέματα φορολογικά, δαπανών, ΕΣΠΑ, μετανάστευσης και δημοσίων έργων.

protothema.gr
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog