Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ. Μαζωνάκης: “Η εγκατάλειψη της προσωπικής μου ζωής με οδήγησε στην κατάθλιψη”

- Advertisement -

Τι λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, το παρελθόν του και το ότι βρίσκεται στο κατώφλι των 40…
“Δεν έχω μπει στη διαδικασία να λέω “Είσαι 39 άρα είσαι σοβαρός”. Είμαι σοβαρός, δεν μου αρέσει η σοβαροφάνεια για αυτό συχνά τσαλακώνομαι. Απλώς λειτουργώ πιο ώριμα πλέον στις διάφορες καταστάσεις, Στη φάση που με βρίσκεις μου αρέσει να δηλώνω πως έχω ενηλικιωθεί. Και νιώθω στην ηλικία μου. Τα τελευταία χρόνια μεγαλώνω καλά, όπως θα ήθελα”, είπε ο Γιώργος στο περιοδικό People (που κυκλοφορεί την Πέμπτη 14/9).

Δε διστάζει να αποκαλύψει πως υπήρξε περίοδος που πέρασε κατάθλιψη: “Δεν ντρέπομαι να πω ότι έχω περάσει από δυνατές φάσεις, όπως η κατάθλιψη, οι οποίες με έφεραν σε ένα σημείο που μπόρεσα να δω τον εαυτό μου ξεκάθαρα. Να δω ότι ο Μαζωνάκης ήταν πολύ πιο μπροστά από τον Γιώργο και να φέρω το θέμα σε ισορροπία.

Να ευχαριστήσω το Γιώργο, να τον χαϊδέψω, να τον περιποιηθώ, να τον αγαπήσω, να τον αγκαλιάσω. Αυτό ήταν το βασικό θέμα που με είχε οδηγήσει στην κατάθλιψη. Η εγκατάλειψη της προσωπικής μου ζωής”.

Όσο για το παρελθόν του θυμάται: “Δεν απαρνήθηκα από το παρελθόν ούτε το σεξ ούτε τα drugs ούτε το rock n roll. Αλλά όλα αυτά κάποια στιγμή οριοθετούνται μέσα στη ζωή. Υπήρξε η στιγμή που έπρεπε να κάτσω να δω πώς θέλω να ζήσω”.

Ο γνωστός τραγουδιστής δηλώνει υπέρ της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών αλλά με κανόνες. “Συμφωνώ να συμβεί με κανόνες. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος εξαρτημένος αντί να υπάρχει μέριμνα για την αποτοξίνωση και τη θεραπεία του να σύρεται στις φυλακές και να μετατρέπεται σε εγκληματία.

Το άλλο που λέτε τώρα ότι τα παιδιά θα καπνίζουν στους δρόμους κλπ, συγγνώμη αλλά είναι ανοησίες. Έχουμε μια τάση να δαιμονολούμε σε αυτή τη χώρα”.

cosmo.gr
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog