Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη ο Μάκης!

- Advertisement -

Ύστερα από αναζήτηση περίπου τριών μηνών, η αστυνομία συνέλαβε τον βασικό κατηγορούμενο για την υπόθεση των στημένων αγώνων, Μάκη Ψωμιάδη, στην ευρύτερη περιοχή του Σουνίου!..

 

Ο «ισχυρός άνδρας» της Καβάλας ήταν ο μοναδικός που εδώ και καιρό διέφευγε της σύλληψης και μάλιστα είχε εκδοθεί και διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol. Ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε να μείνει ασύλληπτος, καθώς η αστυνομία τον συνέλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή του Σουνίου.
Το gazzetta.gr μάλιστα έχει την πληροφόρηση ότι ουσιαστικά κάποιος υπέδειξε στην αστυνομία το κρησφύγετο του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος τελικά «πιάστηκε» την ίδια ώρα σχεδόν που η Καβάλα υποβιβαζόταν οριστικά στη Δ’ Εθνική.
Ο Μάκης Ψωμιάδης έπεσε στα δίχτυα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιήθηκε και σε αυτή την περίπτωση το μηχάνημα του… υπερκοριού! Ο Big Μac θα οδηγηθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών προκειμένου να δώσει κατάθεση και μέχρι νεοτέρας αναμένεται να κριθεί προφυλακιστέος!
*gazzetta
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog