Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άντερλεχτ – ΑΕΚ: 4-1

- Advertisement -

Την ήττα με σκορ 4-1, γνώρισε η ΑΕΚ από την Άντερλεχτ, για την πρώτη αγωνιστική του Europa League…
Τα γκολ για τους Βέλγους σημείωσαν οι Σουάρες (16′, 39′, 84’) και Γιοβάνοβιτς (33’), με τον Λεονάρντο να μειώνει για την «Ένωση» στο 35ο λεπτό.

Λίγο οι απουσίες, λίγο τα λάθη της άμυνας, λίγο η τραγική μέρα του Dimi και ήρθαν τα… πολλά γκολ από την Αντερλεχτ. Η ΑΕΚ έχασε και τον Μανωλά με ηλίθια αποβολή, καθώς μετά από μια δυνατή μονομαχία με τον Γιοβάνοβιτς, ο αμυντικός της ΑΕΚ, έκρινε ότι έπρεπε να του ζητήσει και τον λόγο. Ο διαιτητής, έδειξε από μια κίτρινη κάρτα στους δύο παίκτες, για τον Έλληνα αμυντικό, όμως, ήταν η δεύτερη. 

Η ΑΕΚ, με έλλειψη φαντασίας στην επίθεση, φάνηκε ότι δεν μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην Βελγική άμυνα, ενώ τα μεγάλα κενά στην δική της οπισθοφυλακή, έδιναν την ευκαιρία στους Βέλγους να επιτίθενται κατά κύματα και με όποιον τρόπο θέλουν. Το τελικό σκορ, είναι απολύτως δίκαιο και φανερώνει την διαφορά που υπήρξε ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Συμπερασματικά, κάπως έτσι (μοιάζει πως) θα ‘ναι η φετινή ΑΕΚ! Μια ομάδα που δεν θ’ αντέχει ελλείψεις βασικών -κι αγώνων απ’ τα πόδια της. Μια ομάδα που δεν έχει την πολυτέλεια της κακής μέρας όλων εκτός του Λεονάρντο. Και μια ομάδα που -όταν θα παρουσιάζονται όλα αυτά μαζί- θα ταλαιπωρείται απ’ τους «Σουάρες» που βρίσκει στο δρόμο της και θα γνωρίζει βαριές ήττες (όπως το 4-1 από την Άντερλεχτ).

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. …η ΑΕΚ θα ειναι ετσι? ενω το υπολοιπο πρωταθλημα (μη σκασω στα γελια τωρα), δεν ειναι μια μικρογραφια της παρανοιας και του σουρεαλισμου που ζουμε σαν λαος χρονια τωρα? αληθεια ποιος σοβαρος ανθρωπος ασχολειται ακομα "σοβαρα" με ποδοσφαιρο ή πολιτικη σε αυτη τη χωρα??? συγχαρητηρια, εισαι αδιορθωτος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog