Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tώρα:Γαλλία-Ελλάδα (18:00, ΕΤ-1)

- Advertisement -

Το σημαντικότερο ματς –έως τώρα- στο Ευρωμπάσκετ δίνει η Εθνική που αντιμετωπίζει τη Γαλλία με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης που θα της εξασφαλίσει, τουλάχιστον, τη συμμετοχή στο προολυμπιακό τουρνουά…

Θα καταφέρουν οι «τρικολόρ» να πάρουν την εκδίκηση τους για το Ευρωμπάσκετ του 2005 ή η «επίσημη αγαπημένη» θα κάνει πάλι τα… μαγικά της.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο www.sport-fm.gr.

Με Καλάθη, Ζήση, Καϊμακόγλου, Φώτση και Μπουρούση ξεκινά η Εθνική. Στην αρχική πεντάδα των Γάλλων ο Ζελαμπάλ καθώς και οι Πάρκερ, Νόα, Ντιό και Μπατούμ.

Τα ριμπάουντ θα είναι το κλειδί για τη νίκη όπως δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο Σωτήρης Μανωλόπουλος πριν την έναρξη του ματς.

«Η Γαλλία είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Έχουν ένα πάρα πολύ καλό παίκτη τον Πάρκερ, αλλά έχουν και άλλους καλούς παίκτες. Τους αρέσει το παίρνουν τα ριμπάουντ και να τρέχουν στον αιφνιδιασμό», είπε ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Ζούρου και πρόσθεσε για τι πρέπει να κάνει η Εθνική για να πάρει το ματς:

«Πρέπει να κερδίσουμε την μάχη των ριμπάουντ. Να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό τους. Να γυρίσουμε γρήγορα στην άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στην επίθεση».

Γαλλία (Κολέ): Νόα, Μπατούμ, Τσικαμπού, Αλμπισί, Πάρκερ, Πιετρούς, Ντε Κολό, Ντιό, Τραορέ, Ζελεμπάλ, Σεραφέν, Καουντί

Ελλάδα (Ηλίας Ζούρος): Ξανθόπουλος, Μπουρούσης, Ζήσης, Βασιλειάδης, Καλάθης, Φώτσης, Παπανικολάου, Μαυροειδής, Μπράμος, Κουφός, Καϊμακόγλου.

Διαιτητές: Χουάν Αρτεάγκα (Ισπανία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Πέτρι Μάντιλα (Φινλανδία)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog