Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Έχασαν μικρό μαθητή, ειδοποίησαν άλλη μάνα!

- Advertisement -

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα δημοτικό σχολείο στα προάστια της Πάτρας. Ένας μαθητής της πρώτης τάξης «εξαφανίστηκε» από το σχολείο, πλην όμως οι δάσκαλοι δεν ειδοποίησαν τη μητέρα του για το περιστατικό, αλλά τη μάνα ενός άλλου παιδιού!…

Η «εξαφάνιση» του μικρού μαθητή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr, συνέβη την ώρα της γυμναστικής. Αμέσως μόλις ο γυμναστής αντιλήφθηκε το γεγονός, σήμανε συναγερμός. 

Ειδοποιήθηκαν ο δάσκαλος της τάξης και ο διευθυντής, οι οποίοι ξεκίνησαν την αναζήτηση του παιδιού. Παράλληλα, ενημερώθηκε και η μητέρα του.Όμως, όπως φαίνεται, οι δάσκαλοι -πάνω στον πανικό τους- δεν τηλεφώνησαν στη μητέρα του «μικρού εξερευνητή», αλλά σε μια άλλη μητέρα, της οποίας ο γιος επίσης φοιτά στην Α’ τάξη του σχολείου!
Η γυναίκα, όπως είναι λογικό, υπέστη σοκ και έσπευσε στο σχολείο. Εκεί όμως την περίμενε άλλη μια έκπληξη, αυτή τη φορά ευχάριστη. Το παιδί της, το οποίο οι δάσκαλοι θεωρούσαν ότι είχε… εξαφανιστεί, έπαιζε με τους συμμαθητές του στο προαύλιο!
Μόλις το ανακοίνωσε στους δασκάλους, ήταν η σειρά τους να πάθουν νέο σοκ. Οι έρευνες συνεχίστηκαν τόσο μέσα στο σχολείο όσο και στη γειτονιά γύρω από το κτήριο, για να ανακαλυφθεί τελικώς ο μικρός κρυμμένος στις τουαλέτες του σχολείου!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog