Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου από τον Φλοίσβο για το θέμα που δημιουργήθηκε με το νερό

- Advertisement -
Ο Εξωραϊστικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Φλοίσβος Λουτρακίου για την αποκατάσταση της αλήθειας μετα το δημοσίευμα της Realsnews στις 11-9-2011 που αναφερόταν στο νερό του Λουτρακίου  σχετικά με τη δήλωση του προέδρου του Κώστα Μεταξά σχετικά με το πρόβλημα στο νερό που αντιμετωπίζει ο οικισμός έχει να δηλώσει τα παρακάτω:..
Σε καμιά περίπτωση δεν αναφερθήκαμε ούτε είχαμε λόγω να το κάνουμε,και μάλιστα επώνυμα για την ποιότητα του νερού μας.
Διαβάζοντας με προσοχή τη δήλωσή μας θα βλέπατε ότι μιλήσαμε για το δικό μας δίκτυο του Φλοίσβου, την απόσταση των υδρομετρητών από τα σπίτια μας και τους “φουσκωμένος λογαριασμούς” που πληρώνουμε λόγω των συχνών βλαβών του.Πλήρωσε κανένας από σας που μας κατηγορείτε λογαριασμό και μάλιστα φουσκωμένο επειδή τρύπησε ο κεντρικός αγωγός?
Κάθε τόσο τρυπάνε οι σωλήνες του παλιού μας εσωτερικού δικτύου, για να επισκευασθεί μία τρυπάνε άλλες τρεις η τέσσερις, με αποτέλεσμα το νερό να μη φθάνει καθαρό στα σπίτια μας.
Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μόνο με την επέκταση εντός του οικισμού του κεντρικού δικτύου της ΔΕΥΑΛ-Π και αυτό ζητάμε  από την επιχείρηση να πραγματοποιηθεί το έργο το δυνατόν συντομότερα.
Η εφημερίδα ήρθε σε μας ύστερα από καταγγελίες όπως μας είπε και επώνυμα προσπαθήσαμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Διαμαρτυρηθήκατε για τον τρόπο που παρουσίασε η συγκεκριμένη εφημερίδα το όλο θέμα και δεν έχει καμιά σχέση ούτε με τον οικισμό του Φλοίσβου ούτε με το πρόβλημά μας.
Η μέχρι τώρα πορεία του Συλλόγου μας φανερώνει έμπρακτα την αγάπη μας για το Λουτράκι και το περιβάλλον του και πραγματικά σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι που να το βλάψουμε.
Όπως επώνυμα θέσαμε το πρόβλημά μας, έτσι και επώνυμα αν συμβάλλαμε στο να δημιουργηθούν λανθασμένα συμπεράσματα, επώνυμα ζητούμε συγνώμη.
 
Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου
 
.
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κ. πρόεδρε του Φλοίσβου για να έχει κάποια ουσία η καθυστερημένη πλην όμως επιβεβλημένη συγνώμη σας, επειδή απολύτως σίγουρα συμβάλλατε στο να δημιουργηθούν λανθασμένα συμπεράσματα και όχι μόνο, οφείλετε να έχετε στείλει έγγραφη διαμαρτυρία, με την απαίτηση να δημοσιευθεί στην εφημερίδα real news, που θα διαβάσει όλη η Ελλάδα αυτό το σαββατοκύριακο
    Οφείλετε να καταγγείλετε ξεκάθαρα τον δημοσιογράφο, για παραποίηση των στοιχείων που εσείς δώσατε.
    Οτιδήποτε πέραν αυτών είναι εκ του πονηρού και λάβετε υπόψη σας το γεγονός, ότι επειδή ΚΑΝΕΝΑΣ επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού δεν σας “τράβηξε έως τώρα το αυτί”, γιατί σας χαϊδεύουν για τις ψήφους σας, ο Λουτρακιώτης και η Λουτρακιώτισα δεν πρόκειται να επιτρέψει την συκοφαντία του Θείου δώρου που κατέχουν, το μεταλλικό νερό.

    Ο αχρέωτος

  2. K.πρόεδρε πολύ καλά κάνατε και εκθέσατε το Λουτράκι??? Πολύ καλά κάνατε και δυσφημήσατε το νερό μας???Πολύ καλά κάνατε και παίξατε το παιχνίδι των μελών του συλλόγου σας για να εξαναγκάσετε την ΔΕΥΑ του Δήμου μας να σας αντικαταστήσει το ιδιωτικό σας δίκτυο ύδρευσης??? ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ [ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ],ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΔΗΛΩΣΑΤΕ.Βέβαια η πρωτοβουλία θα έπρεπε να ήταν της δημοτικής αρχής.Αυτό είναι κομμάτι δύσκολο,γιατί διαχρονικά οι αιρετοί εργάζονται προς την κατεύθυνση να εξυπηρετούν τους οικισμούς των ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας και εσείς κ.πρόεδρε αντί για ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ έχεις το θράσος να καταγγέλεις τα αυθαίρετα δίκτυα σας ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ τις ανομίες αυτές.Όταν κάνεις κ. πρόεδρε την επόμενη εκδήλωση του συλλόγου ΝΑ ΄ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕΙΣ όλους τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους αιρετούς που προσκαλείς και ΕΜΕΙΣ ανάλογα ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ???

  3. Εσείς διαβάσατε προσεκτικά το κείμενο της RealNews? Διαβάσατε ότι αναφέρετε σε 3000 οικιστές στην περιοχή του Λουτρακίου με καταγγελία του προέδρου του οικισμού Κου Μεταξά ότι το νερό είναι ακατάλληλο; Το γνωρίζεται Κε Μεταξά ότι ο οικισμός σας από πού λαμβάνει το θείο νεράκι;
    Σας τα λέω εγώ επώνυμα γιατί με το άρθρο σας μας πήραν τηλέφωνα καταναλωτές μας και μας ζήτησαν εξηγήσεις. Μας πήραν καταναλωτές και μας ρώτησαν σε ποιο σημείο παράγουμε τα ζυμαρικά μας;
    Έχετε αντιληφθεί Κε Μεταξά τι έχετε προκαλέσει;
    Και όλο αυτό για να προστατεύεστε τους οικιστές σας. Και όλο αυτό για να πιέσετε τον Δήμο για να σας ..τραβήξει το δίκτυο νερού ΔΩΡΕΑΝ μέχρι έξω από το σπίτι σας.
    Εγώ διακρίνω μια πολύ ελαφρά την καρδία αντιμετώπιση του προβλήματος που έχετε με λάθος μέσο και τρόπο.
    Μας δημιουργήσατε σοβαρό πρόβλημα Κε Μεταξά είτε το θέλατε είτε όχι.
    Αλλά είναι απορίας άξιο , πως ο υπάλληλος που κατά διαστήματα έρχεται και ανοίγει τη βάνα για να φύγει η λάσπη από το δίκτυο,δεν πήρε εντολή να πάρει ένα ποτήρι νερό να το δώσει για εξέταση,παρά τα προφορικά μας παράπονα .
    Το πρόβλημά μας το θέσαμε κατ΄επανάληψη και στον ίδιο το Δήμαρχο στους Αντιδημάρχους, στον κ.Αντωνίου στον κ.Δοσαρά και εξάλλου δεν είμαστε οι μόνοι στην περιοχή που το εντοπίσαμε κατά τα γραφόμενα της εφημερίδας.
    Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του κάθε Συλλόγου έχει υποχρέωση και καθήκον να υπερασπίζετε τα δικαιώματα των μελών του επωνύμως και με κάθε σύννομο τρόπο να επιλύει τα διάφορα προβλήματά τους.
    Σε καμιά όμως περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε το πρόβλημά μας να χρησιμοποιηθεί από τον οποιοδήποτε για την εξυπηρέτηση κάποιων σκοπιμοτήτων , παράπλευρη απώλεια δεν θα γίνουμε σε κανένα πόλεμο και ειδικά όταν δεν είναι δικός μας. Αντιγραφή από το http://floisvos-loutraki.blogspot.com/

    Εσείς μπορεί να έχετε το δικαίωμα να υπερασπίζεστε τα δικαιώματα των μελών σας αλλά όταν τα δικά σας δικαιώματα δημιουργούν πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή τότε παύουν να είναι δικαιώματα.
    Και είμαι ένας από εκείνους που σας βοηθάω κατά το ελάχιστο όσο μπορώ.
    Δεν σας έχω ζητήσει τίποτα. Δεν σας Έχω ενοχλήσει ποτέ. Τώρα όμως σας το ζητάω δημοσίως.
    Να ζητήσετε από τον Κο ΜΥΤΤΗ και τον Κο Χουδαλάκη να γράψουν ΟΛΟΣΕΛΙΔΟ ότι το νερό της περιοχής του Λουτρακίου και ειδικότερα της πηγής Εκκλησιαστικού Λυκείου… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟΣ.
    Όπως αναφέρει και ο Αχρέωτος… εάν έχουν παραποιήσει τα λεγόμενα σας τότε να κινηθείτε νομικά.
    Εγώ έστειλα ένα μακροσκελές μαιλ στην εφημερίδα και στους δημοσιογράφους αλλά η του τάφου άκρα σιωπή.
    Περιμένω μήπως..λέω μήπως και στο σημερινό η στο αυριανό φύλλο αναιρέσουν ότι έγραψαν την προηγούμενη φορά.

    Και σας το λέω επώνυμα.

    Μπεκιάρης Παναγιώτης.

    Υ.γ.
    Δεν με αφορά ποιος σας τράβηξε το αυτί και ΕΣΕΙΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο σας Κε Μεταξά ανασκευάσατε όσα υποστηρίξατε κατά τα γραφόμενα στην εφημερίδα.
    Και συμφωνώ με τον Αχρέωτο στην τελευταία παράγραφο του απόλυτα.
    Οι πολιτικοί μας δυστυχώς δεν θα πάρουν θέση μαζικά εναντίον σε κάθε τέτοια κακόβουλη επίθεση στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΑΣ και στο θείο δώρο που λέγεται… ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.(Μακάρι να με διαψεύσουν)
    Γιατί το άρθρο πούλησε… γιατί ήταν το νερό Λουτρακίου και όχι γιατί εσείς έχετε πρόβλημα Κύριοι.

  4. ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΡΕΞΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΒΛΟΓΚ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΙΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΛΟ ΚΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.ΜΗΜΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ?????? ΤΟ ΔΩΣΕ ΘΑΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?????ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΗΛΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ???????

    ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog