Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το βρετανικό «X-Factor» στη Μύκονο!

- Advertisement -

Στη Μύκονο βρίσκεται από χθες το αγγλικό «Χ-Factor»…
καθώς το «Νησί των Ανέμων» επιλέχθηκε για να γυριστεί εκεί ένα επεισόδιο της νέας σεζόν, το οποίο θα προβληθεί σε λίγο καιρό στην αγγλική τηλεόραση.

Οι υπεύθυνοι του talent show, το οποίο έχει γνωρίσει και στη χώρα μας μεγάλη επιτυχία, αποφάσισαν να το μεταφέρουν για λίγο στην Ελλάδα, έπειτα από συνεργασία του Δήμου Μυκόνου, της εταιρείας συμβούλου του MTC Group, αλλά και του γραφείου του ΕΟΤ στο Λονδίνο.

Πρόκειται για ακόμη μία προβολή της Ελλάδας, που κάθε χρόνο κατακλύζεται από Βρετανούς τουρίστες για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Έτσι λοιπόν, με φόντο το Αιγαίο, οι παίκτες θα πρέπει να αποδείξουν για άλλη μία φορά ότι έχουν όλο το «πακέτο», ώστε να είναι τα επόμενα αστέρια της μουσικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 70 άτομα έχουν φτάσει από χθες στο νησί, όπου και θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας σε πολυτελέστατο κατάλυμα.

Άλλωστε, θέλουν να έχουν όλες τις ανέσεις και φυσικά να μην είναι εύκολη η πρόσβαση σε αδιάκριτα βλέμματα.

Οι τριάντα διαγωνιζόμενοι μαζί με δύο διάσημους κριτές, αλλά και το προσωπικό, αφού ξεκουράστηκαν, πιάνουν από σήμερα… δουλειά. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, στο λιμάνι και τον Ορνό.

Μάλιστα, έχουν επιλέξει να μείνουν στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη. Οπότε δεν αποκλείεται τις πρόβες να τις κάνουν στα δωμάτιά τους. Οι κριτές, φυσικά, δεν πρόκειται να είναι ελαστικοί και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ακόμη και κλάματα.

ΠΗΓΗ: Espresso

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog