Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου για το άρθρο της Real news

- Advertisement -

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011
Με αφορμή άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΄΄Real News ΄΄, την Κυριακή 11/09/2011, σχετικά με την ποιότητα του νερού Λουτρακίου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, απαντά με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο :
Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, πραγματοποιεί όλες τις προβλεπόμενες εκ του νόμου μετρήσεις, προκειμένου το νερό να φθάνει απολύτως καθαρό σε όλους τους Δημότες.
Όλοι ανεξαιρέτως οι σχετικοί έλεγχοι που έχουν πραγματοποιηθεί από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λουτρακίου-Περαχώρας (ΔΕΥΑΛ-Π) πιστοποιούν απολύτως την καταλληλότητα του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση.
Κατά συνέπεια όσα διασπείρονται σχετικά με το θέμα της ποιότητας του νερού Λουτρακίου δεν αποτελούν έγκυρη και διασταυρωμένη πληροφόρηση, όπως επιβάλλει ο κώδικας της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Ως εκ τούτου το συγκεκριμένο δημοσίευμα είτε από άγνοια, είτε από σκοπιμότητα, προσβάλει βάναυσα την εικόνα και την πολύχρονη φήμη του Δήμου μας, το νερό του οποίου αποτελεί σημαντικό μέρος της ιστορίας του, της υπόστασής του, αλλά και της οικονομικής του δραστηριότητας.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως, να αντιμετωπίζουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας με περισσή προσοχή και σοβαρότητα.
Από το Γραφείο Τύπου
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διαφωνώ κάθετα με το δελτίο τύπου. Είναι σαν να δίνουμε μαθήματα σωστής δημοσιογραφίας στη Real News.

    Mε αυτό το δημοσίευμα πλήττονται τα συμφέροντα του δήμου. Αν το δημοσίευμα είναι ψευδές πρέπει να ζητήσουμε την αποκατάσταση της αλήθειας αμέσως , διαφορετικά αυτό καθιστά συκοφαντική δυσφήμιση και θα υπάρξουν νομικές συνέπειες . Δεν παίζουμε με αυτά κύριοι .

  2. Η δημοτική αρχή πιστή στους ρυθμούς χελώνας που κινείται σε πολλούς τομείς,κατάφερε μετά από μιά ολόκληρη σχεδόν εβδομάδα να βγάλει ένα δελτίο τύπου για ένα τόσο σοβαρό θέμα που πλήττει την εικόνα και τη φήμη του δήμου μας.
    Συνηθίζει βέβαια να βγάζει δελτία τύπου ακόμη και για ψύλλου πήδημα στο άψε σβήσε…..τα οποία τις περισσότερες φορές δεν είναι newsworthy……..

    ANONYMOUS

  3. Περιμένω και αυτή την εβδομάδα το φύλλο της Real News.
    Όπως περιμένω απάντηση από την εφημερίδα από το email που τους έστειλα στον Κο ΜΥΤΤΗ και στο Κο Χουδαλακη την Τρίτη 13 Σεπτεμβριου.
    Όπως περιμένω και τον Πρόεδρο του οικισμού και όποιος άλλος εμπλέκεται να ζητήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
    Έχω ιδιαίτερο λόγο να μου αποδείξουν ότι το νερό της πηγής του Εκκλησιαστικού Λυκείου είναι πράγματι ακατάλληλο όπως έγραψαν στην εφημερίδα τους.

    Μπεκιάρης Παναγιώτης.

  4. μπλα μπλα μλαπ και θα θα θα θα τα πραγματα ειναι απλα κυριοι αφου εστω και μετα απο 5 μερες ξυπνησατε αστε τα δελτια τυπου και στειλτε αμεσως εξωδικο στην εφημεριδα ζητοντας την αποκατασταση της αληθειας για το πολυτιμο αγαθο του δημου μας και αστε τα δελτια τυπου για καμια διαγραφη μελους του συνδιασμου σας γαι καμια πολιτιστικη εκδηλωση (βλεπε πανυγηρη) και ουτο καθεξεις,εκτως και αν συνηθησατε να μας διασηρουν τα αθηναικα μ.μ.ε.σαν το αυτοδιοικηση??????????????????/

    pomlapi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog