Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αεροπλάνο έπεσε σε θεατές!(video)

- Advertisement -

Ένα αεροπλάνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έπεσε σε εξέδρα θεατών, κατά τη διάρκεια επίδειξης στη Νεβάδα. Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Δείτε το βίντεο της πτώσης…


Αεροσκάφος πέφτει σε εξέδρα με θεατές by Matsomenos
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν την Παρασκευή στο Ρίνο της Νεβάδα, όταν συνετρίβη ένα παλαιού τύπου αεροσκάφος, το οποίο συμμετείχε σε επίδειξη.
Το αεροσκάφος έπεσε σε εξέδρα θεατών.
“Είναι σαν σφαγή, σαν να έπεσε βόμβα”, ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Τζέραλντ Λεντ, τον οποίο επικαλέστηκε η εφημερίδα Reno Gazette Journal.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 60, εκ των οποίων 30 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά το δυστύχημα.
Ένα βίντεο του δυστυχήματος που μετέδωσαν αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα και αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο απεικονίζει το αεροπλάνο (ένα Mustang P-51 του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου) να πέφτει πολύ κοντά σε μια εξέδρα θεατών μετά από έναν ελιγμό προς το έδαφος. Είναι παρ’ όλα αυτά δύσκολο να διακρίνει κανείς αν έπεσε απευθείας πάνω στο πλήθος ή σε μικρή απόσταση από αυτό.

 Ο εκπρόσωπος της εταιρίας που διοργάνωνε την επίδειξη των παλαιών αεροσκαφών δήλωσε ότι δεν είναι ακόμα γνωστό το γιατί ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του Μάστανγκ και συνετρίβη.
*News247

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog