Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ναρκωτικά στο Λουτράκι

- Advertisement -

Παιδιά η κατάσταση με τα ναρκωτικά στην πόλη μας τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο πλέον!
Θα ήθελα να σας αναφέρω μια απαράδεκτη εικόνα που αντικρύζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στο δρομάκι πίσω από το σούπερ μάρκετ ΣΠΑΚ…
Εκεί μαζεύονται ακόμη και ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 4-5 άτομα, τσιγγάνοι Έλληνες και Βούλγαροι (οι οποίοι κοιμούνται σε διπλανό αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες) ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ!!! Γι’αυτή την κατάσταση δεν δείχνει να ενδιαφέρεται κανένας εκτός από γνωστή οδοντίατρο της πόλης μας που μου είπε ότι της διέρρηξαν το οδοντιατρείο της έκλεψαν χρήματα. Τουλάχιστον υποθέτει ότι ήταν αυτοί.
Εδώ πρέπει να πω πως υπάρχει μεγάλο θέμα δημόσιας υγείας γιατί στο συγκεκριμένο δρομάκι υπάρχουν παντού κηλίδες αίματος(!!!) και ως γνωστόν αυτοί οι άνθρωποι έχουν το λιγότερο ηπατίτιδα και ποιός ξέρει τι άλλο.
Η Αστυνομία, όταν γίνεται σχετική καταγγελία (όπως έγινε από την οδοντίατρο) τους μαζεύει αμέσως αλλά την επόμενη ημέρα είναι ελεύθεροι και κάνουν τα ίδια! Εδώ πρέπει να πω ότι κατανοώ απόλυτα το γεγονός ότι το Α.Τ. Λουτρακίου είναι υποστελεχωμένο και ότι οι Αστυνομικοί δεν έχουν τα μέσα που είχαν παλιότερα (περιπολικά, βενζίνες κ.λ.π.). Για να μην πω ότι είναι και από τους χειρότερα αμοιβόμενους δημοσίους υπαλλήλους… Τι πρέπει να κάνει όμως ο πολίτης;; Να πάρει το νόμο στα χέρια του;; Γιατί είναι βέβαιο ότι έχουν γίνει και θα γίνουν στο μέλλον και άλλες διαρρήξεις από αυτούς τους (απελπισμένους και άρρωστους) ανθρώπους.

 John

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. h katastash exei ginei anypoforh..krima toso nea paidia na exoun bei sto bagoni toy thanatoy kai na kanoyn klopes gia na exasfalisoyn thn dosh toys..se ayto exoyme oloi meridio eythinhs giati den yparxei prolhpsh kai enimerosh..i astynomia den ekane kai den tha kanei pote tipota!! giati oi entoles toy kratoys einai alles..o nown noeito…dystyxws to loutraki k i perahora einai tigka sto narkotiko..blepete ta esoda einai terastia.

  2. Όσο οι αρμόδιοι αντιμετωπίζουν το μέγα θέμα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ με διαδικασίες ασθένειας ίωσης,τόσο το πρόβλημα θα διογκώνεται περισσότερο.Το γεγονός ότι το σύνολο σχεδόν των πολιτών εκτιμά ότι το θέμα είναι της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,αυτό αποδεικνύει την άγνοια και την έλλειψη σωστής ενημέρωσης εκ μέρους της πολιτείας.Κυρίες και κύριοι και αγαπητά παιδιά ΞΥΠΝΗΣΤΕ προτού σας κοιμήσουν για τα καλά οι παρενέργειες που λέγονται ναρκωτικά και συγκεκριμμένα ΑΠΑΞΙΩΣΗ-ΥΠΝΩΣΗ-ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ-ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ-ΕΠΑΙΤΕΙΑ-ΠΟΡΝΕΙΑ-ΚΛΟΠΗ-ΛΗΣΤΕΙΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ.Ενημερωθείτε προληπτικά και όχι κατά ανάγκη όταν προκύψει το πρόβλημα,το οποίο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σας εξαναγκάσει σε ΠΕΡΙΘΕΡΙΟΠΟΙΗΣΗ απο την κοινωνία.Το πρόβλημα αυτό εν τη γενέσει του αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά, σε κάθε άλλη περίπτωση χρονίζει με τις ανάλογες δυσκολίες.Μην ξεχνάτε ότι 6 στις 10 οικογένειες αντιμετωπίζουν πρόβλημα ναρκω τικών.Το κράτος μόνο στις εξαγγελίες μένει.ΌΛΟΙ μας πρέπει να δράσουμε για το καλό των νέων μας, για το καλό της Ελλάδα μας.Μην ξεχνάτε η βοήθεια προς τις αρχές[για τους διακινητές] είναι επιβεβλημμένη.

  3. s-spinos:
    από μένα μόνο μια παρότρυνση.
    ΠΑΙΔΙΑ, (αγόρια και κορίτσια) λυπηθείτε τη ζωή σας, και μην
    τη χαρίζεται στο θάνατο, γιατί δεν πρόκειται να σας λυπηθεί
    κανένας.
    "γλυκιά είν΄η ζωή κι΄ο θάνατος μαυρίλα" έστω και με δυσκολίες.

  4. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟ ΣΟ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΠΑΚ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ.ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΕΚΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΩΝ.ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΚΛΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΡΙΕΨΑΝ ΠΟΛΥ.ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

  5. αυτο που περιγραφεται παραπάνω στην κυρίως ανάρτηση, συμβαίνει και στο παραλιακό πάρκο όλη τη μέρα, ακομη και μέρα μεσημέρι δίπλα απο την παιδικη χαρα που παίζουν τα παιδια μας, με ναρκομανεις και αλκοολικους, να σέρνονται, να βρίζονται, να πλακώνονται στο ξύλο…είναι για λύπηση, δυστυχώς, αλλα και ο υγιης πληθυσμος, τα παιδια μας που παίζουν, εμεις ολοι που μπορει να θελουμε να περπατησουμε και να κάνουμε τη βολτα μας στο παρκο, τι φταίμε; και μετα θέλουμε και επισκεπτες και τουρισμό, όταν δεν μπορουμε εμεις οι ιδιοι να τα βγαλουμε περα στην ιδια την πολη μας και για τους εαυτους μας…καλο βραδυ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog