Παιδιά η κατάσταση με τα ναρκωτικά στην πόλη μας τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο πλέον!
Θα ήθελα να σας αναφέρω μια απαράδεκτη εικόνα που αντικρύζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στο δρομάκι πίσω από το σούπερ μάρκετ ΣΠΑΚ…
Εκεί μαζεύονται ακόμη και ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 4-5 άτομα, τσιγγάνοι Έλληνες και Βούλγαροι (οι οποίοι κοιμούνται σε διπλανό αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες) ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ!!! Γι’αυτή την κατάσταση δεν δείχνει να ενδιαφέρεται κανένας εκτός από γνωστή οδοντίατρο της πόλης μας που μου είπε ότι της διέρρηξαν το οδοντιατρείο της έκλεψαν χρήματα. Τουλάχιστον υποθέτει ότι ήταν αυτοί.
Εδώ πρέπει να πω πως υπάρχει μεγάλο θέμα δημόσιας υγείας γιατί στο συγκεκριμένο δρομάκι υπάρχουν παντού κηλίδες αίματος(!!!) και ως γνωστόν αυτοί οι άνθρωποι έχουν το λιγότερο ηπατίτιδα και ποιός ξέρει τι άλλο.
Η Αστυνομία, όταν γίνεται σχετική καταγγελία (όπως έγινε από την οδοντίατρο) τους μαζεύει αμέσως αλλά την επόμενη ημέρα είναι ελεύθεροι και κάνουν τα ίδια! Εδώ πρέπει να πω ότι κατανοώ απόλυτα το γεγονός ότι το Α.Τ. Λουτρακίου είναι υποστελεχωμένο και ότι οι Αστυνομικοί δεν έχουν τα μέσα που είχαν παλιότερα (περιπολικά, βενζίνες κ.λ.π.). Για να μην πω ότι είναι και από τους χειρότερα αμοιβόμενους δημοσίους υπαλλήλους… Τι πρέπει να κάνει όμως ο πολίτης;; Να πάρει το νόμο στα χέρια του;; Γιατί είναι βέβαιο ότι έχουν γίνει και θα γίνουν στο μέλλον και άλλες διαρρήξεις από αυτούς τους (απελπισμένους και άρρωστους) ανθρώπους.

 John